Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξάρχεια: Συγκλονίζει το σημείωμα που έγραψε το ζευγάρι πριν αυτοκτονήσει

Εξάρχεια: Συγκλονίζει το σημείωμα που έγραψε το ζευγάρι πριν αυτοκτονήσει

Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει γραφολογική εξέταση, όπως και ένα ξυράφι που βρέθηκε στον χώρο.

Συγκλονίζει το σημείωμα που έγραψε το ζευγάρι στα Εξάρχεια πριν προχωρήσει στην απονενοημένη ενέργεια να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η γυναίκα φέρεται να έπασχε από ανίατη ασθένεια και όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο σύντροφός της που τελικά έζησε, αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

«Τα λέμε στη φωτιά»

Στο διαμέρισμα που βρέθηκαν είχαν αφήσει και ένα σημείωμα που έγραφε τα εξής:

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά».

Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει γραφολογική εξέταση, όπως και ένα ξυράφι που βρέθηκε στον χώρο.

Κατηγορία για ανθρωποκτονία

Ο 57χρονος ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε βοήθεια.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και θα κριθεί από το πόρισμά του τι ακριβώς έχει συμβεί, αν πρόκειται για αυτοχειρία, αν όντως ο ένας έκοψε τις φλέβες του άλλου όπου αυτό δεν απαλλάσσει τον 57χρονο από ενδεχόμενη απόδοση κατηγοριών για ανθρωποκτονία με συναίνεση ή αν υπάρχουν τυχόν τραυματισμοί που να είχαν προηγηθεί και να εξηγούν μία ακόμα χειρότερη έκβαση των γεγονότων.

Τι είδε ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, κάνουν λόγο για πολύ βαθύ τραύμα στον καρπό της γυναίκας που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτόχειρα, άρα όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως όντως της έκοψε ο σύντροφός της τις φλέβες και ενδεχομένως εκείνη ως πιο αδύναμη δεν κατάφερε να το πράξει όπως εκείνος.

Ο 57χρονος άντρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αφού και αυτός βρέθηκε με κομμένες τος φλέβες και δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 57χρονο στο νοσοκομείο ανέφεραν ότι τα τραύματα του ίδιου είναι επιφανειακά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024