Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Επιστρέφει στην ενεργό πολιτική ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με τη Νέα Αριστερά. Ο κ. Σακελλαρίδης σύμφωνα με πληροφορίες του in αναλαμβάνει νευραλγική θέση στο κόμμα.

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά θα είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, καθώς η υποψηφιότητά του έχει κλείσει σηματοδοτώντας την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική.

Στις 17:30 ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, θα έχει συνάντηση στα γραφεία της Κ.Ο. στη Βουλή με τον κ. Σακελλαρίδη, πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που υπήρξε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τρίπρα, επιστρέφει στην ενεργό πολιτική ως υποψήφιος της Νέας Αριστεράς στις ευρωεκλογές

Σύμφωνα με πληροφορίες του in o Αλέξης Χαρίτσης μετά τη συνάντηση θα ανακοινώσει επισήμως την συμπαράταξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με τη Νέα Αριστερά και μάλιστα σε θέση ευθύνης. Ειδικότερα ο κ. Σακελλαρίδης αναμένεται να αναλάβει την ευθύνη του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς.

Η διαδικασία συγκρότησης του εγχειρήματος συνεχίζεται, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, και ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης το αμέσως επόμενο διάστημα μετά τον κ. Σακελλαρίδη θα υπάρξουν κι άλλες προσωπικότητες και νέα πρόσωπα που θα συμπορευτούν με τη Νέα Αριστερά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε παρευρεθεί σε εκδήλωση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς στις 24 Ιανουαρίου, στη Νέα Σμύρνη.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μετά την παραίτησή του από βουλευτής το 2015 διετέλεσε διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας αλλά και διευθυντής του ινστιτούτου Eteron.

Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του τότε, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είχε αναφέρει ότι αδυνατεί να συμβάλει «στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής» και ως εκ τούτου «η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν μονόδρομο για τον ίδιο» ευχαριστώντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναθέτοντάς του μία κρίσιμη κυβερνητική θέση.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024