Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ με την εξαφάνιση της Ana Knezevich - Ο οδυνηρός χωρισμός και οι νέες γνωριμίες που ψάχνουν οι αρχές

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Ana Knezevich – Ο οδυνηρός χωρισμός και οι νέες γνωριμίες που ψάχνουν οι αρχές

Η Ana Knezevich εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε διακοπές κατά τη διάρκεια ενός άσχημου διαζυγίου. Χρησιμοποιούσε εφαρμογή γνωριμιών και οι αρχές εξετάζουν αυτούς με τους οποίους συνομίλησε.

Η μεσίτρια από τη Φλόριντα Ana Knezevich χάθηκε στην Ισπανία νωρίτερα μέσα στον μήνα κατά τη διάρκεια ενός άσχημου διαζυγίου. Είχε μόλις αρχίσει να χρησιμοποιεί την εφαρμογή γνωριμιών Bumble και οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τουλάχιστον δύο άντρες με τους οποίους συνομίλησε πριν την εξαφάνισή της.

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδα από την ημέρα που η 40χρονη Ana Knezevich εξαφανίστηκε στη Μαδρίτη. Είχε αποφασίσει να ταξιδέψει στην Ευρώπη εν μέσω ενός οδυνηρού χωρισμού από τον 35χρονο σύζυγό της David Knezevich.

Πριν εξαφανιστεί, η Ana Knezevich είχε πει σε φιλικά της πρόσωπα πως είχε μόλις γνωρίσει έναν άντρα για τον οποίο ένιωσε μια «στιγμιαία» σύνδεση, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από δημοσιεύματα.

Οι φίλοι της είπαν πως έκτοτε έλαβαν κείμενα με περίεργη διατύπωση στα ισπανικά από την κολομβιανής καταγωγής Ana Knezevich και δεν πιστεύουν πως τα μηνύματα είναι από εκείνη.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο κτίριο που διέμενε η Ana Knezevich δείχνει έναν άντρα με μαύρο κράνος μοτοσικλέτας να ψεκάζει χρώμα τις κάμερες ασφαλείας την ημέρα που εξαφανίστηκε.

«Η μητέρα μου είναι συντετριμμένη. Μακάρι να είχα κάτι καινούργιο. Μακάρι η Ana να είχε ήδη επιστρέψει» είπε ο αδερφός της Felipe Hena στη MailOnline. «Ελπίζω ότι κάποιος με πληροφορίες θα βγει μπροστά να μας πει τι ξέρει».

Η μεσίτρια είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί την εφαρμογή Bumble τους μήνες που προηγήθηκαν της εξαφάνισής της. Τουλάχιστον δύο άντρες με τους οποίους συνομίλησε η Ana Knezevich εντοπίστηκαν από τις ισπανικές αρχές.

Τα περίεργα μηνύματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κολλητή της Sanna Rameu της έστειλε μήνυμα την ημέρα που εξαφανίστηκε αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση. Ήταν την επόμενη μέρα που η Rameu έλαβε ένα μήνυμα από την Ana Knezevich που της έλεγε ότι είχε γνωρίσει κάποιον και είχαν μια άμεση «σύνδεση».

Οι φίλοι της Ana Knezevich δεν πιστεύουν ότι τα μηνύματα που έλαβαν μετά τις 2 Φεβρουαρίου γράφτηκαν από τη μεσίτρια. Η Ana κηρύχθηκε επίσημα αγνοούμενη στις 5 Φεβρουαρίου όταν δεν συνάντησε έναν φίλο της για να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη.

Η Sanna Rameu ταξίδεψε στην Ισπανία για να βοηθήσει στις έρευνες για την Ana Knezevich, επισημαίνοντας πως δεν ήξερε αν η φίλη της ήταν στο Bumble για να βρει ρομαντικά ραντεβού ή χρησιμοποιούσε την εφαρμογή για νέες φιλίες.

«Ξέρω απλώς ότι η αστυνομία έχει έρθει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους με τους οποίους μιλούσε. Έχω συναντηθεί με έναν από αυτούς που μου λέει ότι δεν είχαν εμπλακεί ερωτικά και πως ήταν φίλοι.

Οι ύποπτες κινήσεις

Έλεγα όλο αυτό το διάστημα ότι πρέπει να μπούμε στο τηλέφωνό της και να δούμε τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσε. Πρέπει να ψάξουμε για οποιεσδήποτε ενδείξεις εκεί μέσα, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα τόσο μακριά», υπογράμμισε η Sanna Rameu.

O Henao είπε ότι η αστυνομία δεν έχει ακόμα εντοπίσει τον άνδρα που ζωγράφισε με σπρέι πάνω στις κάμερες ασφαλείας στο μέρος όπου διέμενε η αδερφή του στην Ισπανία.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, αλλά αρνήθηκε να προβεί σε σχολιασμό όπως και η αμερικανική πρεσβεία στην ισπανική πρωτεύουσα.

Έχει δημοσιευτεί φωτογραφία της Ana Knezevich σε μια προσπάθεια για πληροφορίες, αλλά οι αρχές δεν έχουν λάβει νέα στοιχεία.

Ο αδερφός της είχε επικοινωνήσει με τον σύζυγό της David Knezevich, χαρακτηρίζοντας τον χωρισμό τους μετά από 13 χρόνια άσχημο. Αφού εξαφανίστηκε η Ana του έστειλε μήνυμα για να τον ρωτήσει αν ήξερε που βρισκόταν.

Ο άντρας της ρώτησε τι συμβαίνει προτού πει στον Henao ότι η Ana έχει εξαφανιστεί, κάτι που ήξερε ήδη ο αδερφός της. «Τίποτα άλλο πέρα από αυτό» υπογράμμισε ο Henao.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024