Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυγέρη: Οι αγρότες δεν αντέχουν άλλο την ανεπάρκεια, την ανικανότητα και την κοροϊδία της κυβέρνησης

Αυγέρη: Οι αγρότες δεν αντέχουν άλλο την ανεπάρκεια, την ανικανότητα και την κοροϊδία της κυβέρνησης

Η Δώρα Αυγέρη τονίζει πως «η κυβέρνηση της ΝΔ αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων στη συνείδηση των γεωργών, των κτηνοτρόφων και των μελισσοκόμων»

«Η κυβέρνηση παριστάνει ότι ακούει τον αγροτικό κόσμο, αλλά στην ουσία τον κοροϊδεύει», σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, σε δήλωσή της για τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Όπως τονίζει, «ο πρωθυπουργός παρουσιάζει τα μέτρα που ανακοίνωσε ως αποδοχή των αιτημάτων των αγροτικών κινητοποιήσεων, ενώ στην πραγματικότητα δίνει φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Και εξηγεί: «Για παράδειγμα, η τιμή 9 λεπτά την kwh για 8 χρόνια θα αφορά μόλις το 1/3 της κατανάλωσης του ρεύματος. Τα υπόλοιπα 2/3 θα συνεχίσουν να είναι έρμαιο της αισχροκέρδειας. Η δε επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο αφορά, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις απόδοσης, το 50% της κατανάλωσης».

«Κατώτερη των περιστάσεων η κυβέρνηση»

«Η κυβέρνηση της ΝΔ αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων στη συνείδηση των γεωργών, των κτηνοτρόφων και των μελισσοκόμων», επισημαίνει η κυρία Αυγέρη, σημειώνοντας πως ο αγροτικός κόσμος «δεν αντέχει άλλο ούτε την ανεπάρκεια, ούτε την ανικανότητα, ούτε την κοροϊδία της κυβέρνησης».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους αγρότες και ζητά από την κυβέρνηση να υιοθετήσει άμεσα το σύνολο των μέτρων που έχει ήδη, πριν από τρεις εβδομάδες, προτείνει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης», αναφέρει καταληκτικά η Δώρα Αυγέρη.

Επίθεση στην κυβέρνηση από τον Φάμελλο

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, εξαπέλυσε «πυρά» προς την κυβέρνηση για το θέμα των αγροτών, τονίζοντας πως «η τακτική των ελιγμών απέναντι στις κινητοποιήσεις των αγροτών και οι αποσπασματικές εξαγγελίες από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη δείχνουν ότι δεν υπάρχει πολιτική για την αγροτική ανάπτυξη και γενικά στρατηγική της ΝΔ για την ανάπτυξη της υπαίθρου».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024