Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο δρόμο για το Σύνταγμα οι αγρότες της Εύβοιας - Βίντεο από την Εθνική οδό

Στο δρόμο για το Σύνταγμα οι αγρότες της Εύβοιας – Βίντεο από την Εθνική οδό

Οι αγρότες έρχονται από όλη την Ελλάδα με τα τρακτέρ τους στην πρωτεύουσα.

Ακολουθώντας ένα αυστηρά οργανωμένο σχέδιο, οι αγρότες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με τρακτέρ, γεωργικά μηχανήματα, πούλμαν, πλοία και αγροτικά Ι.Χ. βρίσκονται μια «ανάσα» από την Αθήνα, για το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο με το οποίο απαντούν στα «μέτρα κοροϊδία», που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Oι αγρότες της Εύβοιας βρίσκονται αυτή την ώρα στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας. Νωρίτερα περίμεναν το κομβόι από το Κάστρο Βοιωτίας και ξεκίνησαν από κοινού για την κάθοδο στο κέντρο της Αθήνας.

Στην Εθνική οδό οι αγρότες της Εύβοιας.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν με τα τρακτέρ για να φτάσουν στην Αθήνα. Συνοδεία περιπολικών της ελληνικής αστυνομίας και πατώντας κόρνες πέρασαν από την Χαλκίδα με πομπή κατευθυνόμενα προς το Σχηματάρι.

«Είμαστε στο Σχηματάρι και περιμένουμε γύρω στις 10 με 10:30 τους συναδέλφους μας από τη Στερεά και Βόρεια Ελλάδα για να ξεκινήσουμε την κάθοδο στην Αθήνα», δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου, Μπάμπης Τσιβίκας.

Βίντεο από την Εθνική οδό στο ύψος της Μαλακάσας

Οι περισσότεροι αγρότες οδήγησαν χθες πάνω από 7 ώρες τα τρακτέρ και θα οδηγήσουν άλλες τόσες σήμερα μέχρι το κέντρο της Αθήνας. Ξεκίνησαν από το μπλόκο της Καρδίτσας στον Ε65, από το μπλόκο του Πλατυκάμπου στη Λάρισα και από τον Αλμυρό Βόλου και συναντήθηκαν στο μπλόκο της Ανθήλης έξω από τη Λαμία, από όπου αναχώρησαν για το Κάστρο.

Παράλληλα στον Πειραιά κατέφτασαν οι αγρότες της Κρήτης, ενώ καθ’ οδόν βρίσκονται αγρότες με μηχανήματα ή και λεωφορεία από όλη τη χώρα.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024