Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το χειρότερο παιχνίδι του Χάαλαντ στην Premier League - Πώς η Τσέλσι «έσβησε» τον Νορβηγό... (pics, vid)

Το χειρότερο παιχνίδι του Χάαλαντ στην Premier League – Πώς η Τσέλσι «έσβησε» τον Νορβηγό… (pics, vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ «κόλλησε» στο ματς με την Τσέλσι, «εξαφανίστηκε» και είχε ίσως το χειρότερο του παιχνίδι με βάση τη στατιστική από την ημέρα που πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με την Τσέλσι, έμεινε στο 1-1 στο «Etihad» και έχασε έδαφος στη μάχη για τον τίτλο και την τέταρτη συνεχόμενη Premier League. Οι «μπλε» ήταν άψογοι ανασταλτικά, εξαιρετικοί στις αντεπιθέσεις και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν φέτος έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραν έναν σημαντικό βαθμό στην έδρα των «πολιτών».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δυσκολεύτηκε πολύ από την τακτική προσέγγιση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και παρότι κατάφερε να αντέξει μέχρι το 80ο λεπτό περίπου, όταν και μπήκε το γκολ του Ρόδρι, θα μπορούσε να φύγει και με το διπλό από το Μάντσεστερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε πολύ στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε στην περιοχή της την Τσέλσι και απείλησε, είχε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν πήρε το τρίποντο και έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Το γκολ του Ρόδρι δεν ήταν αρκετό, ενώ την ίδια ώρα το βαρύ πυροβολικό της Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, δεν έμεινε απλά στα… ρηχά, αλλά πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη εμφάνιση του με τα χρώματα των πολιτών. Συνολικά, εκτός από απίστευτος σκόρερ στο κουτί, είναι και… οικονομικός σε επαφές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως με την Τσέλσι τα βρήκε σκούρα, αφού αν και τροφοδοτήθηκε αρκετά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάαλαντ σκοράρει περίπου στις 2.5 τελικές ένα γκολ, όμως στην αναμέτρηση με την Τσέλσι είχε 9 σουτ και δεν σκόραρε, ενώ είχε 5 εντός τέρματος και όλες οι τελικές του έχουν γίνει φυσικά εντός περιοχής. Ο Ντισασί που τον πήρε σε ένα… άτυπο man to man τα πήγε περίφημα και αν και δεν κέρδισε κόντρα στο Νορβηγό, παρά μόνο μία εναέρια μονομαχία του έβαλε δύσκολα και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα.

Όπως θα δείτε και στους πίνακες παρακάτω ο Χάαλαντ πραγματικά δυσκολεύτηκε και εξαφανίστηκε, δεν πρωταγωνίστησε και η άμυνα της Τσέλσι πέτυχε κάτι που σε κάθε ματς είναι δύσκολο για τους αντιπάλους της Σίτι. Να μην σκοράρει. Και το εντυπωσιακό είναι ότι είχε τις ευκαιρίες, κάτι που δείχνει και την κακή εμφάνιση που έκανε ο ίδιος. Οι τρεις πίνακες παρακάτω είναι κατατοπιστικοί για τον Νορβηγό και την εικόνα του στο ματς, σε μια περίοδο που δεν είναι και στην καλύτερη της καριέρας του.

Η εμφάνιση του Χάαλαντ με αριθμούς

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024