Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πετράκης: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Πετράκης: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης - Τι είπε ο Ράσταβατς.

Ο Παναιτωλικός πήρε στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα και τη νίκη.

«Η εικόνα μου αφήνει το παράπονο ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός.

Όσα είπε ο Πετράκης:

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος ή όχι. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις, δύο γκολ μας ακυρώθηκαν οριακά για οφσάιντ, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όταν με αυτές τις συνθήκες στο τέλος ισοφαρίσαμε και κάναμε και την ευκαιρία για τρίτο γκολ (αναφέρεται στο τετ α τετ του Λομονάκο), βέβαια έχασε και ο Αστέρας άλλη μία για να είμαστε δίκαιοι, όλο αυτό, στην αρχή όταν ξεκινούσε το παιχνίδι αν μου λέγατε ότι και με το «Χ» θα είμαστε ευχαριστημένοι, θα έλεγα ναι. Η εικόνα όμως, μου αφήνει το παράπονο ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό αλλά τέλος πάντων σας αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε στην κατηγορία».

Ράσταβατς: «Θα πιέσουμε τους εαυτούς μας στα τρία τελευταία ματς»

Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην εξάδα καθώς έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό, ωστόσο ο Μίλαν Ράσταβατς δεν χάνει την πίστη του για τα πλέι οφ.

Όσα είπε ο Ράσταβατς στη NOVA: «Ήμασταν νευρικοί, κάναμε λάθη και ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά και ο αντίπαλος μας έδωσε κάποιες ευκαιρίες με λάθη που έκανε. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και για να παίξεις και να το παρακολουθήσεις. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα πιέσουμε τους εαυτούς μας στα τρία τελευταία παιχνίδια όσο μπορούμε για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να μπούμε στα playoffs».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024