Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριψήφιος αριθμός αγροτικών οχημάτων στο Κάστρο Βοιωτίας - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη μέρα

Τριψήφιος αριθμός αγροτικών οχημάτων στο Κάστρο Βοιωτίας – Όλα έτοιμα για τη μεγάλη μέρα

Θερμή υποδοχή για τους αγρότες που έφτασαν στο μπλόκο και θα διανυκτερεύσουν πριν το μεγάλο ραντεβού της Τρίτης στην Αθήνα. Πάνω από 80 τρακτέρ, αρκετά γεωργικά μηχανήματα, φορτηγά και αγροτικά Ι.Χ..

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στον αγροτικό κόσμο ενόψει του συλλαλητηρίου στο κέντρο των Αθηνών. Το απόγευμα της Δευτέρας, στο Κάστρο Βοιωτίας, έκαναν την εμφάνισή τους τα τρακτέρ από τη Θεσσαλία και τη Φθιώτιδα με τους συναδέλφους τους στο μπλόκο του Κάστρου να τους υποδέχονται με χειροκροτήματα.

Πρώτο σημείο συνάντησης των αγροτών και των κτηνοτρόφων από τη Λάρισα και το Βόλο ήταν στη Λαμία (στο ύψος της Ανθήλης). Εκεί ενώθηκαν με συναδέλφους τους από την Καρδίτσα και μαζί με αυτούς από την Φθιώτιδα ξεκίνησαν το ταξίδι τους για το Κάστρο Βοιωτίας.

Τελευταίες προετοιμασίες για το ταξίδι στην Αθήνα

Στον τελικό προορισμό έφτασαν πάνω από 80 τρακτέρ και μαζί τους, αρκετά, γεωργικά μηχανήματα και φορτηγά όπως επίσης και αγροτικά αυτοκίνητα. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι θα διανυκτερεύσουν στο Κάστρο όπου θα «κλειδώσουν» και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το ταξίδι τους προς την Αθήνα.

Ξεσηκωμός στον αγροτικό κόσμο

Περιπολικά της αστυνομίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της διέλευσης των οχημάτων κατά μήκος του εθνικού δικτύου, συνόδευαν τα αγροτικά οχήματα που δεν κινούνταν με περισσότερα από 40 χιλιόμετρα ανά ώρα σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το πρωί της Τρίτης, αναμένεται να προστεθούν πάνω από 30 τρακτέρ από την περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας ενώ στο Σχηματάρι θα προστεθούν άλλα 15 τρακτέρ από την Εύβοια. Ο τελικός αριθμός των τρακτέρ δεν μπορεί να προβλεφθεί καθώς ενισχύσεις αναμένονται από σημεία της Θήβας και της Αττικής.

Από τη Βόρεια Ελλάδα αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Ημαθία έχουν ήδη φορτώσει εννέα τρακτέρ σε νταλίκες για να τα μεταφέρουν μέχρι το Κάστρο Βοιωτίας ενώ με τον ίδιο τρόπο αναμένεται να ταξιδέψουν άλλα έξι τρακτέρ.

Στους παραπάνω αριθμούς έρχονται να προστεθούν και τα δεκάδες λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες και κτηνοτρόφους στην Αθήνα.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024