Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 46χρονος πατροκτόνος - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 46χρονος πατροκτόνος – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών για την ανθρωποκτονία στα Τρίκαλα

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία για την υπόθεση του 46χρονου πατροκτόνου. Μετά την σύλληψη του, την προηγούμενη Κυριακή, η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφίας για ανθρωποκτονία με δόλο.

Σύμφωνα με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κατηγορούμενος είχε αποκεφαλίσει με αλυσοπρίονο τον 77χρονο πατέρα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Ο δράστης έφερε τραύματα -πιθανόν να ήθελε να αυτοτραυματιστεί– και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από αυτά ήταν του κατηγορουμένου.

Ακόμη, ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε κατά την αρχική του κατάθεση ψυχολογικά προβλήματα και δήλωσε ότι σκότωσε τον πατέρα του κατόπιν καβγά. Οι αρχές αναμένουν το ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο θα δώσει απαντήσεις σχετικά με τον χρόνο του εγκλήματος, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά αν το έγκλημα διαπράχθηκε το Σάββατο ή ακόμη και την Παρασκευή.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας

Μετά την φριχτή δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα κάτωθι:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για ανθρωποκτονία με δόλο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων.

Ειδικότερα, χθες (18-02-2024) το μεσημέρι, κατόπιν ειδοποίησης από τον κατηγορούμενο, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα σε κατάστημα-επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και πτώμα ημεδαπού άνδρα.

Ο δράστης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου. »

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024