Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νάιτζελ Γουίλιαμς–Γκος: Κάποιος να… μπει στα παπούτσια του

Νάιτζελ Γουίλιαμς–Γκος: Κάποιος να… μπει στα παπούτσια του

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς–Γκος θα είναι εκτός και στον τελικό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει να βγουν μπροστά οι υπόλοιποι γκαρντ του Ολυμπιακού στον τελικό

Είναι απώλεια για τον Ολυμπιακό ο λαβωμένος Γουίλιαμς-Γκος εν όψει του αποψινού τελικού στο μπάσκετ; Αναμφίβολα, ναι. Αυτό δεν το λέει μόνο η όποια αξία του παίκτη. Το τονίζει παραπάνω η καταπληκτική παρουσία του Αμερικανού γκαρντ όσες φορές αντιμετώπισε τούτη τη σεζόν τον Παναθηναϊκό.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι σε αυτά τα τετ-α-τετ των Αιωνίων, αφ’ ενός ο Γουίλιαμς-Γκος κατάφερε να σημειώσει πόντους παραπάνω από τον δικό του μέσο όρο (!) και αφ’ ετέρου να γυρίσει μόνος του σημαντικά παιχνίδια.

Στο νικηφόρο για τον Ολυμπιακό (88-78) παιχνίδι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, αρχές φθινοπώρου ήταν, ο Γουίλιαμς –Γκος είχε 16 πόντους σε 27’ συμμετοχής. Λίγο διάστημα αργότερα, οι Ερυθρόλευκοι υποδέχθηκαν τους Πράσινους στο ΣΕΦ, ναι μεν έχασαν (54-66), αλλά ο γκαρντ έφτασε σε 18’ τους 14 πόντους.

Και όταν ξαναπήγε για την ελληνική Λίγκα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, μολονότι ηττήθηκε με σκορ 80-85, ο παίκτης για τον οποίο γίνεται η όλη αναφορά, έβαλε 16 πόντους σε 32’. Δεν είναι, συνεπώς, κάτι το απλό να βγει κάποιος άλλος από τους συμπαίκτες του Γουίλιαμς –Γκος μπροστά.

Γιατί ο Αμερικανός, διαθέτει την ικανότητα να ξεκουράζει τον Γουόκαπ παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, έχει εντυπωσιακή σταθερότητα στο σκοράρισμα απέναντι στο Τριφύλλι, δείχνει καλά ποσοστά σε σχέση με τις προσπάθειες που παίρνει και το κυριότερο, όταν «καίει» η μπάλα δεν αποφεύγει την ευθύνη. Προφανώς και θα κληθεί να αγωνιστεί παραπάνω ο Γουόκαπ, παίκτης ίσως καταπονημένος από τις συνεχείς υποχρεώσεις. ‘Η ο Λαρεντζάκης, όχι απόλυτα σταθερός σε κάθε παιχνίδι.

Κυρίως όμως, η σκυτάλη πάει στον Μήτρου-Λονγκ, γιατί αυτός θα έχει τη μπάλα όπως την είχε ο Γουίλιαμς –Γκος. Θα περνά, δηλαδή, αρκετή ώρα από τα χέρια του. Μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει στις δύσκολες καταστάσεις, αν ανταπεξέλθει στην αγωνιστική πρόκληση και αν πει με τον τρόπο του «είμαι εδώ» στον Μπαρτζώκα, που μέχρι τώρα, για να ειπωθεί η αλήθεια, δεν τον εμπιστεύτηκε τόσο πολύ.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024