Ο ΟΠΑΠ Τελικός Κυπέλλου Γυναικών (13:30) και ο Τελικός ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών (19:00) διεξάγονται την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού («Δύο Αοράκια»).
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, δηλαδή στις 11:30 και τις 17:00 αντίστοιχα. Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο. Παράλληλα, έλεγχοι θα γίνουν εντός του γηπέδου, προκειμένου κάθε φίλαθλος να κάθεται στην ακριβή θέση στην οποία αντιστοιχεί το εισιτήριό του. Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό και τα διακριτικά ομάδων.
Οι οδηγίες για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Μετά την ολοκλήρωση του ΟΠΑΠ Τελικού Κυπέλλου Γυναικών, το γήπεδο θα κλείσει και οι φίλαθλοι καλούνται να αποχωρήσουν από τις κερκίδες αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού. Όσοι φίλαθλοι έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης τον ΟΠΑΠ Τελικό Κυπέλλου Γυναικών και έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών, θα πρέπει να περάσουν εκ νέου από τις διαδικασίες ελέγχου εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας, καθώς και να υποβληθούν ξανά σε σωματικό έλεγχο.
Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους. Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά, για την αποτροπή αδικημάτων βίας και φθοράς περιουσίας.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
LIVE: Βιλερμπάν – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βιλερμπάν – Ολυμπιακός για την 35η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βίνσεντ Κομπανί αναφέρθηκε στον τραυματισμό του διεθνή Άγγλου επιθετικού και στα πλάνα του για το ματς (7/4) του Champions League
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.