Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ εκπληρώνει την επιθυμία ασθενούς με καρκίνο οργανώνοντας ένα ταξίδι για να συναντηθούν

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ εκπληρώνει την επιθυμία ασθενούς με καρκίνο οργανώνοντας ένα ταξίδι για να συναντηθούν

Ο Ράμσεϊ οργάνωσε το ταξίδι αφού μια θαυμάστρια μοιράστηκε την επιθυμία της να τον συναντήσει σε ένα viral βίντεο τον Ιανουάριο.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ κάνει το όνειρο μιας θαυμάστριας του πραγματικότητα.

«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να είσαι ο VVIP μου χθες το βράδυ στο #LuckyCat! Ευχαριστώ επίσης τους πάντες στο TikTok που βοηθούν να γίνουν αυτά τα όνειρα πραγματικότητα Gx»

Ο τηλεοπτικός σεφ, 57 ετών, δημοσίευσε το Σάββατο ένα συγκινητικό βίντεο στο TikTok, όπου συναντά την επί χρόνια θαυμάστριά του Μάντισον, ως ένα από τα πράγματα που επιθυμούσε, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο τελικού σταδίου τέσσερα.

«Θα ήθελα να έρθεις αεροπορικώς στο Μαϊάμι, να δειπνήσω μαζί σου»

Ο Ράμσεϊ έστειλε αεροπορικά εισητήρια στη Μάντισον να τον δει στο Μαϊάμι, αφού μοιράστηκε το στόχο της να θέλει να τον συναντήσει ως μέρος ενός βίντεο «λίστας επιθυμιών»  στο TikTok που έγινε viral τον Ιανουάριο – με λεζάντα «Η λίστα επιθυμιών μου ft καρκίνος τελικού σταδίου» – το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές.

Η μεγάλη θαυμάστρια του Ράμσεϊ συνέχισε να περιγράφει τη συνάντηση ως τη «μεγαλύτερη τιμή», καθώς αναδημοσίευσε περισσότερα πλάνα από το χορό της με τον Ράμσεϊ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους

«Σας ευχαριστώ για αυτό το βίντεο», έγραψεο Ράμσεϊ ως απάντηση στο βίντεο. «Και φυσικά θα ήθελα πολύ να σας δω και να συναντηθούμε από κοντά – αλλά δεν θα ήθελα ένα οποιοδήποτε «Γεια σας, αντίο», εξήγησε.

@fruitsnackmaddy GORDON RAMSAY! The biggest honor and the coolest night of my whole entire life. And for everyone who made this happen; I love you! @Gordon Ramsay #LuckyCatbyGordonRamsay #GordonRamsay #HellsKitchen #Miami #Cancer #StageIVCancer #TerminalCancer ♬ a thousand years – Christina Perri

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να έρθεις αεροπορικώς στο Μαϊάμι, να δειπνήσω μαζί σου και με τη φίλη σου στο [εστιατόριο του] Hell’s Kitchen», συνέχισε. «Και στη συνέχεια, το επόμενο βράδυ της Παρασκευής, να είσαι η ξεχωριστή καλεσμένη μας στα εγκαίνια του νέου μας εστιατορίου Lucky Cat στο South Beach».

«Η πιο ξεχωριστή βραδιά της ζωής μου»

Η εκδήλωση του Ράμσεϊ για τα εγκαίνια του Lucky Cat την Παρασκευή ήταν επίσης γεμάτη διασημότητες, καθώς η Γκλόρια και ο Εμίλιο Εστέφαν, ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ και η Λίζα Χόχσταϊν παρευρέθηκαν μαζί με την ξεχωριστή καλεσμένη Μάντισον.

Εν τω μεταξύ, πλάνα στο TikTok του Ράμσεϊ το Σάββατο από τη συνάντηση έδειξαν τη Μάντισον να συγκινείται καθώς κρατούσε το χέρι του Ράμσεϊ, πριν εκείνος την αγκαλιάσει. Το δίδυμο εθεάθη επίσης να γελάει καθώς ο Ράμσεϊ έκανε μερικές στροφές τη Μάντισον, ενώ χόρευαν μαζί στην κουζίνα του εστιατορίου του.

Μια τελευταία λήψη απεικόνιζε τον Ράμσεϊ και τη Μάντισον να ποζάρουν με μια μεγάλη παρέα σε εσωτερικό χώρο.

«Ελπίζω να πέρασες τις καλύτερες στιγμές @madison στο Μαϊάμι!» Συμπλήρωσε ο Ράμσεϊ στη λεζάντα. «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να είσαι ο VVIP μου χθες το βράδυ στο #LuckyCat! Ευχαριστώ επίσης τους πάντες στο TikTok που βοηθούν να γίνουν αυτά τα όνειρα πραγματικότητα Gx».

@gordonramsayofficial I hope you had the best time @madison in Miami ! It was such an honour for you to be my VVIP last night at #LuckyCat ♬ Interstellar (Main Theme) – Random Piano

«Η πιο ξεχωριστή βραδιά της ζωής μου», απάντησε η Μάντισον στην ενότητα των σχολίων. «ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ. ΤΌΣΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ. ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΚΟΡΝΤΟΝ. σας ευχαριστώ».

Η μεγάλη θαυμάστρια του Ράμσεϊ συνέχισε να περιγράφει τη συνάντηση ως τη «μεγαλύτερη τιμή», καθώς αναδημοσίευσε περισσότερα πλάνα από το χορό της με τον Ράμσεϊ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, μαζί με ένα άλλο κλιπ με το δίδυμο να αγκαλιάζεται μετά.

«ΓΚΌΡΝΤΟΝ ΡΑΜΣΕΪ! Η μεγαλύτερη τιμή και η πιο ωραία βραδιά ολόκληρης της ζωής μου», ανέφερε στη λεζάντα η ευτυχισμένη χρήστης για τη συνάντηση της λίστας με τα πράγματα που επιθυμεί να κάνει. «Και για όλους όσους το έκαναν να συμβεί αυτό- σας αγαπώ!», πρόσθεσε, κάνοντας tag τον Ράμσεϊ.

«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να χορεύω, είναι η πρώτη φορά που χορεύω σε κουζίνα», απάντησε πίσω ο Ράμσεϊ.

*Με πληροφορίες από People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: ΥouTube | Gordon Ramsay Recipes | TikTok

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024