Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας για έκτη φορά ο Γκόρντον Ράμσεϊ

Πατέρας για έκτη φορά ο Γκόρντον Ράμσεϊ

Ο καταξιωμένος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ έγινε πατέρας για έκτη φορά ανήμερα των 57ων γενεθλίων του. Η συγκινητική ανάρτηση για το νέο μέλος στην οικογένεια.

Ο αγαπημένος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ υποδέχτηκε το έκτο του παιδί ανήμερα των 57ων γενεθλίων. Η σύζυγος του Γκόρντον Ράμσεϊ Τάνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο 57χρονος Γκόρντον Ράμσεϊ ανακοίνωσε επίσημα ότι η σύζυγός του Τάνα γέννησε το έκτο παιδί τους, δημοσιεύοντας μια συγκινητική φωτογραφία στην οποία φιλά το νεογέννητο γιο του, καθώς η σύζυγός του τον σφίγγει στην αγκαλιά της.

«Ένα καταπληκτικό δώρο γενεθλίων», έγραψε ο δημοφιλής σεφ για τα φετινά του γενέθλια στις 8 Νοεμβρίου και τον ερχομό του μωρού του.

«Τρία αγόρια, τρία κορίτσια… τέλος» έγραψε στην ανάρτησή του ο διάσημος σεφ.


Ο Γκόρντον Ράμσεϊ και η σύζυγός του Τάνα έχουν αποκτήσει την 25χρονη Megan, τα δίδυμα Jack και Holly, 23, την 22χρονη Tilly, και τον τετράχρονο Oscar.

«Σε αγαπάμε τόσο πολύ»

Η Τάνα μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλώνοντας ευλογημένη για τη νέα άφιξη στην οικογένειά τους.

«Ήταν εννέα μήνες γεμάτοι νεύρα αλλά τα καταφέραμε και είμαστε ευλογημένοι με αυτό το μικρό πλασματάκι. Η οικογένεια Ράμσεϊ είναι σίγουρα πλήρης. Jesse James Ramsay σε αγαπάμε τόσο πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά για τον ερχομό του νέου μέλους στην πολύτεκνη οικογένεια.

Τρία αγόρια, τρία κορίτσια… τέλος

Το λαμπερό ζευγάρι κατακλύστηκε από συγχαρητήρια από τους διάσημους φίλους του, με την Kirsty Gallacher να τους εύχεται μετά τα υπέροχα νέα.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ και η Τάνα, που παντρεύτηκαν το 1996, κράτησαν μυστική την τελευταία εγκυμοσύνη, με τον διάσημο σεφ να παραδέχεται ότι δεχόταν πιέσεις από τη σύζυγό του για την απόκτηση ενός ακόμα παιδιού.

Και ενώ δήλωνε τότε αντίθετος με την ιδέα, ο διάσημος σεφ ενθουσιάστηκε με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024