Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκόρντον Ράμσεϊ: Αξιολάτρευτες σκηνές με τον νεογέννητο γιο του διάσημου σεφ

Γκόρντον Ράμσεϊ: Αξιολάτρευτες σκηνές με τον νεογέννητο γιο του διάσημου σεφ

Το έκτο του παιδί απέκτησε πρόσφατα στα 57 του χρόνια

Μόνο την περσόνα του νευρικού και αυστηρού σεφ στο «Εφιάλτης στην κουζίνα» δεν θυμίζει στη ζωή του ο βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά το πρόσφατο χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του έκτου του παιδιού.

Γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών και διαδικτυακά ο ίδιος αναρτώντας στον επίσημο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο με τον μικρούλη Τζέσι Τζέιμς, το καινούριο μέλος της μεγάλης πια οικογένειάς του, να τον αγκαλιάζει ο τετράχρονος αδερφός του, Όσκαρ.

Το 2001 ήταν ο δεύτερος βρετανός σεφ που είχε κατακτήσει τρία αστέρι Μισελέν

Βίντεο με αξιολάτρευτες σκηνές από το καινούριο μωρό

Χαριτωμένες σκηνές όλο γλύκα μοιράστηκε γι’ αυτήν την ημέρα ο διάσημος σεφ, ενώ συνέχισε την ανάρτησή του με φωτογραφίες από την παραλία στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια από τον δραστήριο Όσκαρ.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ μαζί με τη σύζυγό του Τάνα έχουν αποκτήσει επίσης τη Μέγκαν (25 ετών), τα δίδυμα Τζακ και Χόλι 23 (χρονών), και την Ματίλτνα (Τίλι) που είναι 22 ετών, εκτός από τα δύο μικρότερα αγόρια που παίζουν στο ινσταγκραμικό βίντεο.

Ο βρετανός κορυφαίος μάγειρας που έχει τιμηθεί με πολλά αστέρια Μισελέν, απέκτησε το έκτο του παιδί στα 57 του χρόνια. Κι έχει πλέον τρία αγόρια και τρία κορίτσια.

Πρόσφατα ο Γκόρντον Ράμσεϊ παρακολούθησε στο Λας Βέγκας το Grand Prix της Formula 1 κι εκεί μίλησε στο «Entertainment Tonight» όπου και αστειεύτηκε ότι θα είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία μπαμπάς στο σχολείο των παιδιών του.

Όταν πρωτοσυναντήθηκαν με τη γυναίκα του σε ένα πάρτι, εκείνη ήταν αρραβωνιασμένη και τον βρήκε πολύ… αλαζονικό

Μεταδίδει στα παιδιά του την «πείνα» για ζωή

Ο Γκόρντον είναι ο πιο ελαστικός γονιός

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, ο δημοφιλής σεφ είχε δώσει συνέντευξη στο «PEOPLE» και είχε μιλήσει για την πατρότητα και για το πώς τα παιδιά του βγάζουν από κείνον το μέγιστο των συναισθημάτων του στην επιφάνεια.

Μάλιστα, είχε σχολιάσει ότι όλοι υποθέτουν ότι εκείνος θα είναι ο… μπελάς στο σπίτι, αλλά στην ουσία εκείνος είναι ο πιο απαλός έναντι της συζύγου του, Τάνα, μιας πρώην δασκάλας σε μοντεσοριανό σχολείο.

Πώς γνώρισε τη σύζυγό του

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας  το ’90 σε ένα πάρτι, αλλά τότε η Τάνα έβγαινε με κάποιον άλλον, μάλιστα ήταν αρραβωνιασμένη και δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τον Γκόρντον που τον θεώρησε αλαζονικό.

Ξαναβρέθηκαν μετά από κάποια χρόνια, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν το 1996. Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι αυτή είναι η αυστηρή γονιός της υπόθεσης στο σπίτι τους, τονίζοντας ότι η πεθερά της πιστεύει ότι είναι πολύ «σκληρή» με τα παιδιά.

Εκείνη όμως προσπαθεί να τα κάνει ανεξάρτητους ανθρώπους, ενώ ο Γκόρντον τα τροφοδοτεί μ’ αυτή την όρεξη, την «πείνα» για ζωή.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024