Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Vera Wang πάει κόντρα στον ηλικιακό ρατσισμό και εντυπωσιάζει στο γκαλά των βραβείων BAFTA

Η Vera Wang πάει κόντρα στον ηλικιακό ρατσισμό και εντυπωσιάζει στο γκαλά των βραβείων BAFTA

Η 74χρονη Vera Wang εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της, φορώντας ένα φόρεμα με κουκούλα στο BAFTA Gala 2024.

Η Vera Wang έδειχνε εξαιρετικά λαμπερή καθώς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του BAFTA Gala 2024 στο Λονδίνο την Πέμπτη.

Η 74χρονη σχεδιάστρια μόδας, της οποίας η εμφάνιση αψηφά τα παρωχημένα ηλικιακά στυλιστικά στερεότυπα συνεχίζει να κάνει πρωτοσέλιδα, ενώ έφτασε στο κομψό ξενοδοχείο Peninsula του Λονδίνου με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα. Το draped σχέδιο της Wang διέθετε μια κομψή κουκούλα, καθώς και μαύρα αποσπώμενα μανίκια για μια ποπ αντίθεση.

«Μου αρέσει το ντόνατ»

Η γεννημένη στη Νέα Υόρκη, είχε τα σκούρα μακριά μαλλιά της ίσια για την εκδήλωση, η οποία υποστηρίχθηκε από την Bulgari. Κράτησε την εμφάνισή της λιτή με ελάχιστο μακιγιάζ και μόνο μια πινελιά σκούρας σκιάς ματιών.

View this post on Instagram

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Η Wang πόζαρε για αρκετές φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί πριν τελικά κατευθυνθεί προς το εσωτερικό, όπου φρόντισε να τραβήξει μερικές ακόμη φωτογραφίες. Το fashion icon, γνωστή για τις πολυτελείς νυφικές της δημιουργίες, φαίνεται να έχει ανακαλύψει την πηγή της νεότητας και πρόσφατα δήλωσε ότι δεν στερείται ούτε fast food ούτε ένα κοκτέιλ βότκα.

«Τρώω McDonald’s, οπωσδήποτε», δήλωσε αποκλειστικά η Wang στο Page Six Style στο DKMS Gala στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2023. «Παραγγέλνω κάθε μέρα, περίπου για δύο εβδομάδες και μετά αλλάζω». Αλλά η αλυσίδα fast food δεν είναι η μόνη απόλαυση της Wang όσον αφορά στο junk food- τρέφεται επίσης με Dunkin’ Donuts.

«Μου αρέσει το ντόνατ με γέμιση κρέμας και επικάλυψη ζάχαρης», δήλωσε η ίδια. «Είναι σαν ντόνατ με ζελέ, αλλά έχει κρέμα μέσα, κρέμα βανίλιας. Μου αρέσει και το ροζ με την τρούφα».

«Δουλειά, ύπνο, ένα κοκτέιλ βότκα [και] όχι πολύ ήλιο»

Η μητέρα δύο παιδιών είπε επίσης ότι η σκληρή δουλειά τη διατηρεί ανανεωμένη. «Βασικά, δούλευα όλη μου τη ζωή, οπότε η δουλειά είναι πραγματικά το ζητούμενο», είπε η Wang. «Νομίζω ότι η δουλειά σε κρατάει νέο και σε διεγείρει».

«Δουλεύω πολλές ώρες, έχω μεγαλώσει δύο κόρες. Νομίζω ότι η απασχόληση είναι το καλύτερο αντίδοτο [για] την καλή υγεία».

View this post on Instagram

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Το 2020, το είδωλο του στυλ έγινε viral για την αξεπέραστη εμφάνιση της, αφού δημοσίευσε φωτογραφίες της, τότε 70 ετών, στις οποίες απεικονίζονταν να φοράει ένα πορτοκαλί αθλητικό σουτιέν και ένα τζιν σορτσάκι.

Η φωτογραφία ώθησε αμέτρητους θαυμαστές να μοιραστούν τη δυσπιστία τους για την ηλικία της Wang.

Εκείνη την εποχή, η Wang δήλωσε ότι ήταν «εντελώς σοκαρισμένη» από την διαδικτυακή απήχηση, λέγοντας τότε στους θαυμαστές της ότι τα μυστικά της κατά της γήρανσης περιλάμβαναν «δουλειά, ύπνο, ένα κοκτέιλ βότκα [και] όχι πολύ ήλιο».

*Με πληροφορίες από Page Six

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024