Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Βιλντόζα, δεν παίζει κόντρα στον Άρη
Ο Λούκα Βιλντόζα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν υπολογίζεται από τον Εργκίν Αταμάν για την αναμέτρηση με τον Άρη.
Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (18:00,17/2) απέναντι στον Άρη.
Ο Λούκα Βιλντόζα ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο και δεν μπόρεσε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.
Μετά την προπόνηση, ο Αργεντινός γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία ωστόσο δεν έδειξε κάτι το επιλήψιμο. Παρόλα αυτά αναμένεται να προφυλαχθεί από το ματς κόντρα στους κίτρινους.
Ο Λούκα Βιλντόζα αγωνίστηκε μόλις 07:51 στον προημιτελικό με την ΑΕΚ έχοντας 0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 ριμπάουντ. Να θυμίσουμε ότι στο πόδι που ένιωσε τις ενοχλήσεις, ο 28χρονος άσος είχε υποβληθεί σε επέμβαση πριν από περίπου 2 μήνες. Από τη στιγμή που θα απουσιάσει ο Αργεντινός, τη θέση του στην εξάδα των ξένων θα πάρει ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι.
Έξαλλος ο Αταμάν: «Μην παίζετε streetball, παίξτε μπάσκετ»
Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε απέναντι στην ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο στο φινάλε κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά, επικρατώντας με 79-72 της Ένωσης.
Ο Τούρκος προπονητής ήταν έξω φρενών με την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και μέσω της παρακάμερας του προημιτελικού από την ΕΟΚ, ακούστηκε να λέει σε έντονο ύφος: «Μην παίζετε streetball, παίξτε μπάσκετ».
Η παρακάμερα του αγώνα είχε αρκετά πλάνα. Πολλές στιγμές από το pregame, από την εξέλιξη της αναμέτρησης, από την εικόνα στις εξέδρες του κλειστού «Δύο Αοράκια» όπως επίσης και μετά από το τέλος του αγώνα.
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)






































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442