Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προσοχή: Ανακαλούνται οι σοκολάτες Lacta με Oreo

Προσοχή: Ανακαλούνται οι σοκολάτες Lacta με Oreo

Λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος ανακαλεί προληπτικά συγκεκριμένες παρτίδες από την Ελλάδα η εταιρία. Εχει ενημερώσει σχετικά τον ΕΦΕΤ.

Η Mondelēz Ελλάς Α.Ε., με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή και έχοντας ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της, με δική της πρωτοβουλία ανακαλεί προληπτικά στην Ελλάδα μεμονωμένη ποσότητα των παρακάτω παρτίδων (OSK0934651, OSK0934652 και με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από: 18/8/2024) του προϊόντος Μπάρας Σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμ. λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος (μικρού κομματιού πλαστικού).

Από την εταιρία τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση ότι η παραπάνω προληπτική ανάκληση δεν αφορά καμία άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς επίσης και κανένα άλλο προϊόν Oreo, Lacta, ή άλλη κατηγορία προϊόντων της Mondelēz Ελλάς Α.Ε.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία με δική της πρωτοβουλία ενημέρωσε σχετικά τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν καλούνται προληπτικά να μην το καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το σημείο πώλησης με την απόδειξη αγοράς για επιστροφή χρημάτων, εφόσον επιθυμούν.

Η Mondelēz Ελλάς Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς το καταναλωτικό κοινό, τις αρμόδιες αρχές και φορείς λαμβάνει προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της και την προστασία των καταναλωτών.

Για οποιοδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή εξυπηρέτησης στο 800-11-81111 (από σταθερό τηλέφωνο χωρίς χρέωση), όπου μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες, καταλήγει η ανακοίνωση.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024