Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παστέλι με μαύρη σοκολάτα

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παστέλι με μαύρη σοκολάτα

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι αλλεργικοί στο γάλα και έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν

Στην ανάκληση παστελιού με μαύρη σοκολάτα προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του φορέα, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παστελιού με μαύρη σοκολάτα εμπορικής ονομασίας: «JANNIS ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ» συσκευασίας 30 γρ., με ημερομηνία ανάλωσης 12/6/24 και παρτίδας 3L121222, το οποίο παράγεται στην Ελλάδα από την επιχείρηση «ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε.», που εδρεύει στο Κιλκίς.

Το προϊόν εξετάστηκε από το Β’ Τμήμα της Α’ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους της ΑΑΔΕ όπου διαπιστώθηκε ότι περιείχε αλλεργιογόνο ουσία (καζεΐνη γάλακτος).

Επειδή το εν λόγω προϊόν δεν φέρει σχετική με την καζεΐνη γάλακτος ένδειξη στην επισήμανση, ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι αλλεργικοί στο γάλα και έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024