Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Δεν υποτιμάμε κανένα τρόπαιο» (vid)

Μπαρτζώκας: «Δεν υποτιμάμε κανένα τρόπαιο» (vid)

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι bwin για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι bwin για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

«Είναι μια πρόκληση για εμάς, όπως κάθε διοργάνωση που συμμετέχει ο Ολυμπιακός πρέπει να πηγαίνει μέχρι τέλους και να κερδίσει, αν είναι δυνατόν», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Αλλά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να πούμε. Έχει σχέση με το μομέντουμ που βρίσκονται οι ομάδες μέσα στην χρονιά. Εμείς προερχόμαστε από επιστροφές τραυματιών και γενικά το τελευταίο διάστημα είμαστε πιο μαζεμένοι. Ξέρουμε πως είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε τον οποιοδήποτε».

Ερωτηθείς πόσο σημαντικός είναι αυτός ο τίτλος, απάντησε: «Εμείς δεν έχουμε την διάθεση να υποτιμήσουμε κανένα τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός πάντα παίζει να για κερδίζει όσα περισσότερα μπορεί. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κερδίσει όλους τους εγχώριους τίτλους στις διοργανώσεις που έχουμε συμμετάσχει και είναι πολύ τιμητικό. Θα θέλαμε να το επαναλάβουμε. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο. Περιλαμβάνει τρία παιχνίδια. Το συγκεκριμένο φορμάτ είναι πολύ δύσκολο. Οι ομάδες θα παίξουν τρία συνεχόμενα παιχνίδια, αυτό δεν συμβαίνει ούτε στην Ισπανία, ούτε στην Ιταλία, ούτε στην Τουρκία… Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο και δημιουργεί μια κατάσταση για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό».

Τέλος, για την αναμέτρηση με το Περιστέρι, τόνισε: «Είναι σε καλή κατάσταση και αυτό έχει αποδειχθεί από τις συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τις ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις. Είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά, έχει αρχές στο παιχνίδι της. Αν δεν κάνω λάθος είναι 3ο στην βαθμολογία. Οπότε με βάσει αυτό είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με βάση αυτό δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα γίνει μετά από αυτό το ματς. Όπως είπα και στην συνέντευξη Τύπου, για εμάς ορίζοντας είναι το αυριανό παιχνίδι, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024