Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για γνωστό τραγουδιστή: «Άπλωσε το χέρι του και...»

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για γνωστό τραγουδιστή: «Άπλωσε το χέρι του και…»

Η Ελένη Χατζίδου σε μια προσωπική εξομολόγηση για όσα της συνέβησαν πάνω στη σκηνή με γνωστό τραγουδιστή.

Με αφορμή τα όσα είπε η Καίτη Γαρμπή για τους καλλιτέχνες που βγάζουν μια ψεύτικη εικόνα προς τον κόσμο, η Ελένη Χατζίδου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή της.

Η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε σε μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία που είχε στο παρελθόν πάνω στη σκηνή. Αρνητικός πρωταγωνιστής στην ιστορία που αποκάλυψε ένας συνάδελφός της με τον οποίο είχε συνεργαστεί.

Δεν έκανα τίποτα. Το είπα μόνο στην τότε σχέση μου. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω…

«Όλοι έχουμε συγκεκριμένους ανθρώπους κάπως στο μυαλό μας και τελικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τους απομυθοποιείς και μετά δεν μπορείς να δεις ούτε το ταλέντο τους. Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο όλοι μας είχαμε ανθρώπους ψηλά, έχω απομυθοποιήσει πάρα πολύ κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star.

«Δεν είχα τη δύναμη να φύγω ή να πω κάτι»

«Όταν διάβασα το θέμα, με έπιασε μία ταχυκαρδία και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου για να καταλάβετε», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας τι της είχε συμβεί στο παρελθόν.

«Είχα έναν τραγουδιστή πάρα πολύ ψηλά, με τον οποίο όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ μαζί του συγκινήθηκα. Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο και πάνω στη σκηνή εκεί που τραγουδάμε, άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά. Όλοι καταλαβαίνετε τι έκανε ακριβώς», συνέχισε η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν έκανα τίποτα. Το είπα μόνο στην τότε σχέση μου. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω… Ψιλοχαμογέλασα, δεν είχα τη δύναμη να φύγω ή να πω κάτι στο κοινό. Ούτε τώρα έχω τη δύναμη να πω το όνομά του. Μετά έμαθα ότι αυτά τα κάνει κατά κόρον, δηλαδή αυτό δεν ήταν και τίποτα. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω να μην ξαναβγούμε μαζί στο ντουέτο, δεν χάλασα τη συνεργασία», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024