Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η on air εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου και η συγκίνηση της Ελένης Χατζίδου

Η on air εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου και η συγκίνηση της Ελένης Χατζίδου

Ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να μίλησε για το ατύχημα που τον σημάδεψε, συγκινώντας την Ελένη Χατζίδου και την υπόλοιπη ομάδα.

Σήμερα, Παρασκευή 13/10 πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια από το ατύχημα που σημάδεψε για πάντα την ζωή του Ετεοκλή Παύλου καιέχασε το πόδι του. Η έναρξη της σημερινής εκπομπής Βreakfast@star, ξεκίνησε με τον παρουσιαστή να μοιράζεται τις σκέψεις του για αυτό το θέμα, με τους συναδέλφους του αλλά και τους τηλεθεατές, συγκινώντας τους πάντες με τα λόγια του.

Τα συγκινητικά λόγια του Ετεοκλή Παύλου

«Θα το μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για μένα σήμερα. Πολύ ξεχωριστή, πολύ ιδιαίτερη και έχω την ανάγκη να το κάνω και να το πω. Σήμερα είναι 10 χρόνια από το ατύχημα που είχα και μου άλλαξε τη ζωή. 13 Οκτωβρίου του 2013 έγινε το συμβάν αυτό. Δεν είναι πολύ εύκολο. Δεν είναι ως μέρα που θέλω να τη θυμάμαι πάντα, αλλά πολλές φόρες είναι από αυτά που σου βγαίνουν από μόνα τους. Να πω στον κόσμο που μας βλέπει ότι να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει ποτέ.

«Υπάρχει πρόβλημα και δεν ντρέπομαι να το πω».

Φυσικά γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο, αλλά ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δεν μπορούν να τη ζήσουν. Γιατί η χειρότερή σας μέρα για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ. Πολλές αναμνήσεις. Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σας. 10 χρόνια! Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα πάλευα και θα έδινα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν. Για να κάνω τα αυτονόητα. Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να μπορέσω να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη την ημέρα και σήμερα είμαστε εδώ…», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η Ελένη Χατζίδου του έδωσε ένα τρυφερό φιλί και δεν έκρυψε την έντονη συναισθηματικής της φόρτιση από την εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου. «Είναι ένας άνθρωπος που δεν παραπονιέται ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια δυσκολία και είναι ένας άνθρωπος που κάνει δύο δουλειές» είπε η τραγουδίστρια, με τον σύζυγό της να τονίζει ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι στο χέρι του καθένα σε πόσο μικρό ή μεγάλο βαθμό θα το κάνεις να υπάρχει.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024