Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Χατζίδου για γνωστό τραγουδιστή: «Ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου»

Ελένη Χατζίδου για γνωστό τραγουδιστή: «Ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου»

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία της με γνωστό τραγουδιστή.

Σε μια δυσάρεστη προσωπική της εμπειρία με γνωστό τραγουδιστή αναφέρθηκε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα της εκπομπής Breakfast @ Star.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη για περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει στη διάρκεια της καριέρας του, η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε σε μια δυσάρεστη εμπειρία της.

«Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή. Μάλιστα τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα για αυτό το πράγμα. Βγήκαμε μαζί στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Χατζίδου.

«Ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο ίδιο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα και τον έβγαλαν έξω», συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

«Πιο πιθανό να το ξανακάνει»

«Από τότε τον απομυθοποίησα. Δεν έκανα κάτι, δεν το συνέχισα. Φυσικά με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο, γιατί είχα πάντα τον νου μου ότι μπορεί να το ξανακάνει. Ήταν ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου», συνέχισε.

Όπως ανέφερε, δεν της ζήτησε ποτέ συγγνώμη, εκτιμώντας ότι το πιο πιθανό είναι να το ξανακάνει. «Το πιθανότερο είναι να μην κατάλαβε καν, να το θεωρούσε ότι δεν έγινε και τίποτα».

Η Ελένη Χατζίδου είχε μιλήσει πριν από δύο χρόνια για την εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχτεί σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK!

«Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει»

«Ξέρω πολλές γυναίκες αλλά και άντρες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μας. Εγώ τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα-μάνατζερ.

Επειδή είχαμε συμφωνήσει να συνεργαστούμε, πίστευε ότι της ανήκω και μου φερόταν σαν να είμαι πιόνι της. Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει. Ήμουν στο εξωτερικό για μία σειρά εμφανίσεων και μου έλεγε:

«Δεν θα βγεις από την πόρτα του δωματίου σου και δεν θα μιλήσεις σε κανέναν αν δεν το ξέρω εγώ». Ένιωθα εγκλωβισμένη. Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριο και έκανα υπομονή μέχρι να γυρίσουμε πίσω. Ήταν η πιο άσχημη συνεργασία της ζωής μου» εξομολογείται η Ελένη Χατζίδου.

«Πριν έρθω στην Αθήνα και κάνω δισκογραφία δούλευα σε μαγαζιά της επαρχίας. Εκεί μου έτυχε ένας επιχειρηματίας που προσπάθησε να με στριμώξει και του έδωσα μία που ήταν όλη δική του!» είχε σημειώσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η Ελένη Χατζίδου.

Sports in

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν (pics+vid)

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024