Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάσεις πρόκρισης για την Παρί (2-0), έκανε την έκπληξη η Λάτσιο (1-0, vids)

Βάσεις πρόκρισης για την Παρί (2-0), έκανε την έκπληξη η Λάτσιο (1-0, vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά – Με γκολ του Ιμόμπιλε η Λάτσιο «σόκαρε» την Μπαγερν Μονάχου.

Η Λάτσιο κατάφερε να… λυγίσει την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 1-0 στο «Ολίμπικο», στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τη φάση των «16» του Champions League, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Σε ένα όχι τόσο καλό ποιοτικά παιχνίδι, οι δύο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές στο ματς, όμως οι Ιταλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.

Δράστης ο Τσίρο Ιμόμπιλε που νίκησε από τα 11 βήματα τον Μάνουελ Νόιερ στο 69′ και διαμόρφωσε το τελικό 1-0, σε μια φάση όπου ο Ουπαμεκανό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Λάτσιο (Μαουίτσιο Σάρι): Προβεντέλ, Χισάι (60’ Λατσάρι), Χίλα (81’ Πάτρικ), Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Κατάλντι, Γκεντουζί, Λουίς Αλμπέρτο (81’ Καμάντα), Ιμόμπιλε (74’ Καστελάνος), Ίσακσεν (74’ Πέδρο), Φελίπε Άντερσον.

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ, Μαζράουι, Κιμ, Ουπαμεκανό, Γκερεϊρό, Κίμιχ, Γκορέτσκα (73’ Ντε Λιχτ), Μίλερ (81’ Τσούπο-Μοτίνγκ), Σανέ (81’ Τελ), Μουσιάλα, Κέιν.

Εκανε το πρώτο βήμα η Παρί

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο «Παρκ ντε Πρενς», επικρατώντας με σκορ 2-0 και δείχνει να βρίσκεται με το… ένα πόδι στα προημιτελικά του Champions League.

Η… δουλειά για το σύνολο του Λουίς Ενρίκε έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν και τα δύο γκολ. Αρχικά ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε το σκορ στο 58′ κάνοντας το 1-0, ενώ ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά διπλασίασε τα τέρματα των Παριζιάνων διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Ντανίλο Περέιρα, Μπεράλντο, Φαμπιάν Ρουίθ, Βιτίνια, Ζαΐρ-Εμερί, Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Μπαπέ.

Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Ρεμίρο, Γκαλάν, Λε Νορμάν, Θουμπελδία, Τραορέ, Θουμπιμέντι, Μίκελ Μερίνο, Μπράις Μέντεθ, Μπαρενετσέα, Κούμπο, Αντρέ Σίλβα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024