Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφουν τα podcast της Μέγκαν Μαρκλ με νέα συνεργασία

Επιστρέφουν τα podcast της Μέγκαν Μαρκλ με νέα συνεργασία

Η κίνηση της Μέγκαν και του Χάρι που έκανε (ξανά) έξαλλο το Παλάτι.

Η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψε μια νέα συμφωνία για το podcast της με τη Lemonada Media, αφού αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι έλυσαν την επαγγελματική τους συνεργασία με το Spotify.

Η 42χρονη δούκισσα θα φιλοξενήσει μια νέα σειρά από podcast για την εταιρεία που ιδρύθηκε από γυναίκες και η αποκλειστική της εκπομπή Archetypes θα διανεμηθεί σε όλες τις πλατφόρμες της. «Είμαι περήφανη που τώρα μπορώ να ανακοινώσω ότι εντάσσομαι στην εξαιρετική ομάδα της Lemonada για να συνεχίσω την αγάπη μου για τα podcast», είπε η Μαρκλ σε μια δήλωση.

Η νέα συμφωνία έρχεται ένα χρόνο αφότου η Μέγκαν και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι ολοκλήρωσαν τη συμφωνία 20 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify, τρία χρόνια μετά την υπογραφή της.

Η νέα ιστοσελίδα που έκανε έξαλλο το Παλάτι

Ο πρίσκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ εγκαινίασαν μια νέα ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τον τίτλο τους, «Σάσεξ», κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει νέα διαμάχη με τη βασιλική οικογένεια.

Η νέα επωνυμία τους από τον ιστότοπο της Archewell, sussex.com, φαίνεται να τονίζει τη βασιλική τους ιδιότητα, με ένα βασιλικό οικόσημο και το μήνυμα: «Το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ».

Ο ιστότοπος Sussex.com του ζευγαριού έχει έναν σύνδεσμο στο κάτω μέρος, κάτω από το λογότυπο «The Duke and Duchess of Sussex», ο οποίος κατευθύνει τους χρήστες πίσω στο SussexRoyal.com, την προηγούμενη ιστοσελίδα που χρησιμοποιούσαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στη νέα ιστοσελίδα φιλοξενούνται και τα βιογραφικά των ιδιοκτητών της. Στον πρίγκιπα Χάρι γίνεται αναφορά στην 10ετή θητεία του στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά και στη συγγραφική του δραστηριότητα, καθώς είναι συγγραφέας του best seller «Ρεζέρβα», που ήταν απομνημονεύματα της ζωής του, στο οποίο αφηγείται με συμπόνοια, ευαλωτότητα και αμείλικτη ειλικρίνηα».

Η Μέγκαν Μαρκλ αναφέρεται ως πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits, ως συγγραφέας των best seller παιδικών βιβλίων «The Bench» και «Together: η κοινοτική μας κουζίνα».

Αντιδράσεις

Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams ανέφερε στην Daily Mail ότι «δεν έχει νόημα να συμπεριλάβουν ένα όνομα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν», προσθέτοντας: «Είναι κάτι σαν παρέκκλιση».

Ο ειδικός σε θέματα εμπορικών σημάτων και πολιτισμού Nick Ede πρόσθεσε ότι η σύνδεση «δημιουργεί μια θολή γραμμή μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, η οποία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση», αλλά λειτουργεί για «να θυμίζει στους ανθρώπους το έργο τους τους όταν ήταν βασιλείς».

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024