Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η «έξυπνη τακτική» της Μέγκαν Μαρκλ - Έτσι τραβά πάνω της την προσοχή

Η «έξυπνη τακτική» της Μέγκαν Μαρκλ – Έτσι τραβά πάνω της την προσοχή

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει βρει τον τρόπο για να στρέφει την προσοχή πάνω της. Οι έξυπνες τακτικές που ακολουθεί όταν βρίσκονται δημόσια με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ήταν το 2016 που ο πρίγκιπας Χάρι άρχισε να βγαίνει με τη Μέγκαν Μαρκλ. Έναν χρόνο αργότερα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, ενώ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με ειδικό σε θέματα σχέσεων, χρησιμοποιεί έξυπνες τακτικές για να τραβήξει την προσοχή του πρίγκιπα Χάρι όταν βρίσκονται σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Το λαμπερό ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά το 2016, όταν τους κανόνισαν ένα ραντεβού στα τυφλά κοινοί τους φίλοι.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι είχε δει πρώτα τη Μέγκαν Μαρκλ στο Instagram και αντάλλαξαν αριθμούς όταν η ηθοποιός του Suits εντυπωσιάστηκε με τις προσπάθειές του να κρατήσουν επαφή.

Κράτησαν τη σχέση τους κρυφή για έξι μήνες και το 2017 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του και πως πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018 και δύο χρόνια αργότερα μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να μεγαλώσουν τα δύο τους παιδιά, αφού παραιτήθηκαν από εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με ειδικό σε θέματα σχέσεων που επικαλείται η Mirror, η Μέγκαν Μαρκλ παλεύει με το γεγονός ότι την παραβλέπουν και θέλει να είναι ξανά στο επίκεντρο.

Ο Adam Lyons ανέφερε στην Express πως η δούκισσα του Σάσεξ χρειάζεται συνεχή διαβεβαίωση από τον πρίγκιπα Χάρι όταν βρίσκονται σε δημόσιες εκδηλώσεις. Φαίνεται ανασφαλής και σε ανάγκη.

Θέλει πάνω της την προσοχή

Με τις λεπτές χειρονομίες της, όπως το άγγιγμα του στήθους του ή το κράτημα του χεριού του, φαίνεται πως εστιάζει την προσοχή πάνω της και μακριά από τον πρίγκιπα Χάρι.

Στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Τζαμάικα, η Μέγκαν Μαρκλ απαθανατίστηκε να προσπαθεί να επικεντρώσει την προσοχή του πρίγκιπα Χάρι αποκλειστικά σε αυτήν.

«Ακόμα και τώρα μπορείτε να δείτε ότι προσπαθεί να μιλήσει και έχει πράγματα να πει, αλλά ο Τύπος ενδιαφέρεται περισσότερο για το τι έχει να πει ο πρίγκιπας Χάρι.

Αυτό πρέπει να είναι εξοργιστικό για εκείνη και έτσι το κράτημα του χεριού θα χρησιμεύει ως διαβεβαίωση για εκείνη πως δεν την ξεχνάει» σημειώνει ο Adam Lyons.

Θέλει να τη φροντίζει κατά τη διάρκεια των δημόσιων εκδηλώσεων, με τον πρίγκιπα Χάρι να γέρνει συνεχώς προς τη γυναίκα του για να τη ρωτήσει αν είναι καλά στην πρεμιέρα της ταινίας στην Τζαμάικα. Εκείνη όμως εστίαζε την προσοχή της αλλού.

«Κοιτάζει τους πάντες, ενώ εκείνος ελέγχει συνεχώς για να δει ότι είναι καλά» συμπλήρωσε ο Adam Lyons. Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως ανέφερε, ήταν «ηγέτης» στη σχέση τους και πως η πρώην σταρ του Suits θέλει να διασφαλίσει ότι είναι το επίκεντρο της προσοχής. Όχι μόνο για τον σύζυγό της, αλλά και για όλους τους άλλους.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024