Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νόσκοβα - Σάκκαρη 2-1: Έχασε την ευκαιρία η Μαρία και αποκλείστηκε

Νόσκοβα – Σάκκαρη 2-1: Έχασε την ευκαιρία η Μαρία και αποκλείστηκε

Η Μαρία προηγήθηκε με σετ και μπρέικ (6-3, 5-4), αλλά δεν τελείωσε το παιχνίδι και το πλήρωσε. Η Τσέχα το γύρισε και πήρε την πρόκριση στους «16» της Ντόχα.

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στη Λίντα Νόσκοβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, όταν προηγήθηκε με σετ και μπρέικ (6-3, 5-4), αλλά στο κρίσιμο γκέιμ δέχθηκε μπρέικ και έχασε την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Λίντα Νόσκοβα με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πήρε την πρόκριση για τους «16» της Ντόχα.

Τρίτος σερί πρόωρος αποκλεισμός για την Μαρία Σάκκαρη, που είχε ηττηθεί στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Οπεν από την Ελίνα Αβανεσιάν και στους «16» του Άμπου Ντάμπι από την Σοράνα Κιρστέα.

Ξεκίνησε καλά, αλλά…

Η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έκανε μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ (2-0) και λίγο αργότερα με νέο μπρέικ έφτασε στο 4-0. Η Νόσκοβα πήρε πίσω το ένα μπρέικ και μείωσε σε 4-2, αλλά η Μαρία δεν πτοήθηκε. Έφτασε στο 6-3 και έκανε το 1-0 στα σετ.

Ιδια εικόνα και στο πρώτο κομμάτι του δεύτερου σετ, με την Μαρία να κάνει μπρέικ στο πρώτο γκέιμ και να φτάνει γρήγορα στο 3-1. Στο 8ο γκέιμ (5-3) είχε ματς πόιντ στο σερβίς της Νόσκοβα, αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί.

Η Μαρία σέρβιρε για να πάρει το ματς, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. Η Νόσκοβα με μπρέικ ισοφάρισε σε 5-5 και έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ, το οποίο πήρε με 7-2. Το τρίτο σετ ήταν ντέρμπι, με την Νόσκοβα να κάνει μπρέικ στο 11ο γκέιμ και να προηγείται με 6-5. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 7-5 έφτασε στο 2-1 και στην πρόκριση στους «16» του τουρνουά της Ντόχα.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024