Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Κρατώ μικρό καλάθι» - Επιφυλακτικός αγρότης-μέλος της 15μελούς επιτροπής για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

«Κρατώ μικρό καλάθι» – Επιφυλακτικός αγρότης-μέλος της 15μελούς επιτροπής για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

«Υπάρχουν προβλήματα εκεί έξω», τονίζει το μέλος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης που θα συμμετάσχει στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Κρατώ μικρό καλάθι» σχολίασε στο MEGA το μέλος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Καναβίδης, που θα συμμετάσχει στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου.

«Αρχικά δεν ξέρω αν το ραντεβού με τον κ. Μητσοτάκη θα είναι σαν το ραντεβού με τον κ. Αυγενάκη οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Μπαίνουμε σε μια διαδικασία να κρίνουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι πεθαίνουν εκεί στην ύπαιθρο και συγκεκριμένα στην περιοχή τη δική μου που ήταν η μεγαλύτερη φωτιά που έπληξε την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια», ανέφερε αρχικώς ο Κώστας Καναβίδης.

«Υπάρχουν προβλήματα εκεί έξω», τονίζει το μέλος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Ακολούθως πρόσθεσε πως «δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο έχοντας παραπληροφόρηση και με ημιμάθεια να προχωρήσουμε κουνώντας το δάχτυλο σε αυτούς τους ανθρώπους εκεί έξω».

Καταληκτικά ο Κώστας Καναβίδης υποστήριξε ότι «δεν αποτελούσαμε ούτε επιτροπή μπλόκων, ούτε κακά σχήματα ομάδων τα οποία θα έφερναν σε δύσκολη θέση οποιονδήποτε υπουργό. Θέλαμε να μπούμε σε μια διαδικασία οργανωμένα. Από το πρωί, ο κ. υπουργός είχε επικοινωνία με ανθρώπους των συλλόγων, υπήρχαν εκπρόσωποι αγροτικών, κτηνοτροφικών συλλόγων, μελισσοκόμοι, άνθρωποι με ελαιώνες. Υπάρχουν προβλήματα εκεί έξω που αφορούν το μουσουλμανικό στοιχείο, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δύναμη λόγου. Δεν έχουν αποζημιωθεί, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024