Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επανεκλογή Μ. Γεράνη στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας

Επανεκλογή Μ. Γεράνη στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας

Ο νυν πρόεδρος έλαβε 62 στους 66 ψήφους. Αντιπρόεδρος του Φορέα ο Στέλιος Αγγελούδης Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του ΦοΔΣΑ ΚΜ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης , για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου και της εκτελεστικής επιτροπής.

Η Αυτοδιοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας όπως φαίνεται ενώνει δυνάμεις για τα σκουπίδια αλλά δείχνει και το δρόμο για όλη τη χώρα.

Στο σύνολο των 68 εκλεκτόρων, μεταξύ των οποίων απαρτίζεται από Δημάρχους, Αντιδημάρχους ,Δημοτικούς Συμβούλους και έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΦΟΔΣΑ, ψήφισαν 66. Όλα τα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, ενώ υπήρχαν και τέσσερα λευκά με τους κ.κ. Γεράνη Μιχάλη να εκλέγεται στη θέση του Πρόεδρου του ΦΟΔΣΑ και τον κ.Αγγελούδη Στέλιο στη θέση του Αντιπροέδρου με 62 θετικές ψήφους ο καθένας.

Ακόμη μια θητεία

Ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Μιχάλης Γεράνης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέρφους της αυτοδιοίκησης για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να συνεχίσω ακόμη μια θητεία ως Πρόεδρος του φορέα. Όσο μεγάλη είναι η χαρά και η τιμή που νοιώθω άλλο τόσο και μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που νοιώθω στο πλαίσιο των διεκδικήσεων που έχουμε υποχρέωση να προβούμε.

Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους τον Αντιπρόεδρο και Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη, τα νέα μέλη της Εκτελεστικής ως τακτικά τη Δήμαρχο Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου, το Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο, τους αντιδημάρχους Κατερίνης Ηλία Τάπρα και Βέροιας Βασίλη Παπαδόπουλο, το δημοτικό σύμβουλο Ηράκλειας Βασίλη Τεβεκέλη, καθώς και τα αναπληρωματικά μέλη που εξελέγησαν τον αντιδήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου Γιώργο Μαξούρα, την Αντιδήμαρχο Ωραιοκάστρου Σοφία Δημητριάδου και το δημοτικό σύμβουλο Κατερίνης Γιώργο Κυριακίδη.

Στην Κεντρική Μακεδονία όλη η αυτοδιοικητική οικογένεια συνειδητοποιήσαμε πως έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε με τα απορρίμματα και όπως πολλές φορές έχουμε πει στο ευαίσθητο αυτό θέμα του Περιβάλλοντος δεν υπάρχουν αποχρώσεις, κομματικές, παραταξιακές, προσωπικές. Μας χαρακτήρισαν το φορέα με τα (3 Σ ) γιατί πετύχαμε την Συνεργασία τις Συνέργειες και τη Συνοχή στην πράξη.

Όλοι μαζί βάζουμε το δικό μας λιθαράκι για την ανάπτυξη της χώρας και βοηθάμε να πιάσει τους στόχους της στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του ΦΟΔΣΑ για την αφοσίωση και την συνεισφορά τους».

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024