Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ζωή της Κέιτ Γουίνσλετ μετά τον Τιτανικό ήταν «φρικτή»

Η ζωή της Κέιτ Γουίνσλετ μετά τον Τιτανικό ήταν «φρικτή»

Ο τρόμος για την ξαφνική δημοσιότητα.

Πρωταγωνίστησε στην πολυβραβρευμένη ταινία «Τιτανικός», όταν ήταν μόλις 22 ετών. Κέρδισε 11 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, και έγινε η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών, καθώς και η πρώτη με εισπράξεις 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων παγκοσμίως, μετατρέποντας ταυτόχρονα τη Κέιτ Γουίνσλετ και τον συμπρωταγωνιστή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε πραγματικούς σταρς.

Η φήμη της, μετά από αυτό το χολιγουντιανό έπος ένιωθε να την «πνίγει» για πολλά χρόνια. Η Γουίνσλετ αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και μίλησε για τη δυσφορία που της προκάλεσε ο «Τιτανικός».

«Ένιωθα ότι έπρεπε να δείχνω με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο πράγμα και επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο σημαντική εκείνη την εποχή, η ζωή μου ήταν αρκετά άσχημη» σημείωσε η ηθοποιός.

«Οι δημοσιογράφοι έλεγαν πάντα: ‘Μετά τον Τιτανικό, θα μπορούσες να κάνεις τα πάντα και όμως επέλεξες να κάνεις αυτά τα μικρά πράγματα’ …και εγώ έλεγα: «Ναι, να είστε σίγουροι ότι το έκανα! Γιατί, μαντέψτε, το να είσαι διάσημος ήταν φρικτό».

Ωστόσο παρά τις δυσάρεστες πλευρές, η πρωταγωνίστρια του «Regime» δηλώνει σήμερα ότι «δεν είναι βάρος, τίποτα από όλα αυτά».

Οι ρόλοι μετά τον «Τιτανικό»

Σε μια νέα συνέντευξη στο Net-a-Porter δήλωσε ότι πήρε ενεργά ρόλους σε μικρότερες, ανεξάρτητες ταινίες μετά την επιτυχία του «Τιτανικού».

«[Οι νεαρές γυναίκες τώρα] ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν τη φωνή τους. Ενιωσα ότι μετά τον “Τιτανικό” έπρεπε να κοιτάξω με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο πράγμα, και επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο σημαντική εκείνη την εποχή, η ζωή μου ήταν αρκετά δυσάρεστη», είπε η Γουίνσλετ.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ευγνώμων που κατάφερε στα είκοσί της να αποκτήσει διαμέρισμα.

Η Γουίνσλετ επιστρέφει στην οθόνη σύντομα στη νέα σειρά του HBO «The Regime» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου.

Η συνεργασία της Κέιτ Γουίνσλετ με τον Ντι Κάπριο

Πρόσφατα, η Γουίνσλετ μίλησε για τη συνεργασία της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με τον οποίο συνεχίζει να είναι στενή φίλη όλα αυτά τα χρόνια. «Μόλις άρχισα να δουλεύω με τον Λίο, καταφέραμε να βρούμε τον δικό μας ρυθμό. Και είναι εκπληκτικό να κοιτάς πίσω και να το σκέφτεσαι ξανά από την αρχή», είπε στο Entertainment Tonight, πριν από την επανέκδοση της ταινίας.

«Ήταν ένα χάλι με μακριά, αδύνατα, ασυντόνιστα άκρα. Και ήταν πολύ ελεύθερος με τον εαυτό του και είχε αυτή την ενέργεια που ήταν πραγματικά μαγνητική», συνέχισε. «Και θυμάμαι ότι σκέφτηκα: «Ω, αυτό θα είναι διασκεδαστικό. Σίγουρα θα τα πάμε καλά». Και το κάναμε. Απλώς, το κάναμε», κατέληξε η Κέιτ Γουίνσλετ.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024