Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο απίθανος λόγος που έγινε αλλαγή ένας τερματοφύλακας 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη (pic+vid)

Ο απίθανος λόγος που έγινε αλλαγή ένας τερματοφύλακας 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη (pic+vid)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Συνέβη στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας.

Ένας κανονισμός και μια περίεργη απόφαση ενός προπονητή στην Σλοβενία προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις στα social media και έκαναν… viral το πρωτάθλημα της χώρας.

Στο παιχνίδι της Ολίμπια Λιουμπλιάνα με την Ρογκάσκα για την 20η αγωνιστική της Πρβα Λίγκα (σ.σ πρώτη κατηγορία Σλοβενίας), ο προπονητής των φιλοξενουμένων παρέταξε την ομάδα του με τον 17χρονο, Ζαν Λόρμπερ, στο τέρμα, αλλά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης τον έκανε αλλαγή, βάζοντας στο παιχνίδι τον 29χρονο, Άντγιν Μούλαλιτς.

Δείτε το βίντεο:

Μια κίνηση, που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, αλλά και στην ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ο προπονητής της της Ρογκάσκα, Όσκαρ Ντρόμπνε, πάντως υπεραμύνθηκε της απόφασής του και να τα «ρίχνει» στον κανονισμό που ισχύει στην Πρβα Λίγκα.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό, οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του σλοβένικου ποδοσφαίρου πρέπει να έχουν τουλάχιστον έναν παίκτη από 21 ετών και κάτω στην αρχική τους 11άδα. Στην περίπτωση της Ρογκάσκα αυτός ήταν ο τερματοφύλακας, Ζαν Λόρμπερ. Ο Όσκαρ Ντρόμπνε, όμως, στην ουσία δεν ήθελε να παρατάξει την ομάδα του με τον νεαρό πορτιέρο κάτω από τα δοκάρια, γι’ αυτό και προχώρησε άμεσα στην αλλαγή του, βάζοντας στο ματς τον Άντγιν Μούλαλιτς, ο οποίος μάλιστα αγωνίζεται στην Ρογκάσκα ως δανεικός.

Εκτός από τον κανονισμό που θέλει τουλάχιστον έναν under-21 στην 11άδα κάθε ομάδας, υπάρχει επίσης ένας ακόμα στο σλοβένικο πρωτάθλημα, που απαιτεί από τις ομάδες να έχουν στη σύνθεσή τους οκτώ τουλάχιστον γηγενείς ποδοσφαιριστές. Κανονισμοί οι οποίοι έχουν θεσπιστεί από την ομοσπονδία της Σλοβενίας για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα και την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών.

Πολλά τα αρνητικά σχόλια

Η κίνηση του Ντρόμπνε, όμως, δεν ήταν καθόλου επαγγελματική, με τους χρήστες στα social να κατακεραυνώνουν τον 49χρονο τεχνικό. «Αυτό που γίνεται είναι γελοίο», «Έχω εκνευριστεί με τον προπονητή τους και είμαι στεναχωρημένος για τον Λόρμπερ», «Τι είδους κανονισμός είναι αυτός», «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε να ντρέπεται», ήταν μερικά από τα σχόλια. Για την ιστορία, η αναμέτρηση των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2. Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους, προηγήθηκαν 2-0, αλλά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι δεύτεροι με 38, αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ στο 90+2’ (είχαν μειώσει στο 77’ με πέναλτι).

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024