Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Το μυαλό μας μόνο στο Περιστέρι, όποιος παίζει στον Ολυμπιακό έχει υψηλό κίνητρο»

Μπαρτζώκας: «Το μυαλό μας μόνο στο Περιστέρι, όποιος παίζει στον Ολυμπιακό έχει υψηλό κίνητρο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι στο μυαλό των παιχτών του είναι μόνο το Περιστέρι, ωστόσο στον Ολυμπιακό υπάρχει η φιλοδοξία για κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κρήτη, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου, τόνισε ότι στο μυαλό των παικτών του βρίσκεται μόνο ο αγώνας με το Περιστέρι, ωστόσο στον Ολυμπιακό υπάρχει η φιλοδοξία να κατακτήσει για 3η συνεχόμενη χρονιά την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Για όλες τις ομάδες είναι το ίδιο. Εμείς δεν έχουμε τόσο ευρύ ορίζοντα για το τουρνουά. Σκεφτόμαστε μόνο το πρώτο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, που είναι πολύ δυνατό και πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό και μετά θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια. Δεν πιστεύω ότι σε ένα τουρνουά πρέπει να πας και να σκεφτείς τρία παιχνίδια, μόνοι οι προπονητές και οι βοηθοί ετοιμάζουν το σκάουτ όλων των πιθανών ομάδων. Αλλά οι παίκτες πρέπει να σκεφτούν το πρώτο παιχνίδι.

Η Κρήτη μας δημιουργεί πάντα ένα ευχάριστο συναίσθημα, τις δυο τελευταίες διοργανώσεις τις κερδίσαμε εκεί. Όποιος παίζει στον Ολυμπιακό, έχει υψηλό κίνητρο και έτσι πρέπει να είναι. Θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε την διοργάνωση, είναι μια φανταστική πόλη το Ηράκλειο, έχει πολλές ομορφιές ωραία εστιατόρια και πιστεύω ότι θα γίνουν ωραία παιχνίδια.»

Sports in

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές με Λαμία ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χσσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τα παιχνίδια με Λαμία και Άστον Βίλα που ακολουθούν και προανήγγειλε αλλαγές στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024