Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι φοιτητές ζόρισαν την κυβέρνηση, οι αγρότες αποδεικνύουν ότι υπάρχει αντιπολίτευση, λέει ο Αμπατιέλος

Οι φοιτητές ζόρισαν την κυβέρνηση, οι αγρότες αποδεικνύουν ότι υπάρχει αντιπολίτευση, λέει ο Αμπατιέλος

«Ο οργανωμένος λαός που βρίσκεται στους δρόμους, οι αγρότες, οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι, με την απεργία στις 28 Φλεβάρη, είναι το αντίπαλο δέος στην ασκούμενη πολιτική», είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ

«Οι αγρότες με τους αγώνες τους αποδεικνύουν ότι υπάρχει αντιπολίτευση», επισήμανε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής Α’ Πειραιώς του ΚΚΕ Νίκος Αμπατιέλος, μιλώντας στην ΕΡΤ News, το βράδυ της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος Αμπατιέλος σημείωσε ότι «ο οργανωμένος λαός που βρίσκεται στους δρόμους, οι αγρότες, οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι, με την απεργία στις 28 Φλεβάρη, είναι το αντίπαλο δέος στην ασκούμενη πολιτική».

«Τη νέα ΚΑΠ την ψήφισαν όλα τα κόμματα, εκτός του Κομμουνιστικού Κόμματος»

Ο βουλευτής Α’Πειραιώς του ΚΚΕ Νίκος Αμπατιέλος

Ακολούθως ο βουλευτής Α’ Πειραιά του ΚΚΕ αναφέρθηκε αναλυτικά στα αιτήματα των αγροτών «που είναι δίκαια», αλλά και στην «αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και τη νέα ΚΑΠ, την οποία ψήφισαν όλα τα κόμματα, εκτός του Κομμουνιστικού Κόμματος, από την οποία πηγάζουν τα προβλήματα των αγροτών στην Ελλάδα κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

«Η κυβέρνηση έχει ζοριστεί από τους φοιτητές»

Ο Νίκος Αμπατιέλος σημείωσε, ακόμα, τις «τραγικές επιπτώσεις που έχει στην αγροτική οικονομία η «πράσινη μετάβαση» που υποστηρίζουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου».

Για τους φοιτητές, ο Νίκος Αμπατιέλος είπε ότι «και εδώ η κυβέρνηση έχει ζοριστεί» από τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, ενώ κατήγγειλε καταληκτικά «τους πολύτιμους συμμάχους της κυβέρνησης, όπως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική της».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024