Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον δεύτερο δράστη του ξυλοδαρμού του 23χρονου φοιτητή

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον δεύτερο δράστη του ξυλοδαρμού του 23χρονου φοιτητή

Είχε ταυτοποιηθεί την Παρασκευή και η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου - Με τον 25χρονο τράπερ κατηγορούνται για την επίθεση που έστειλε τον νεαρό στη ΜΕΘ

Μετά την ταυτοποίησή του πριν από τρεις ημέρες, το δεύτερο άτομο που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Μαζί με τον 25χρονο τράπερ κατηγορούνται για τη βάναυση επίθεση εναντίον του νεαρού τον προηγούμενο μήνα, στο κέντρο της πόλης.

Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήλθε το πρωί αυτοβούλως στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και ακολούθησε η σύλληψή του, σε εκτέλεση του εντάλματος.

Αυτή την ώρα κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.

Εις βάρος του δεύτερου ατόμου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για τον 23χρονο

Την ώρα που ο 25χρονος συγκατηγορούμενος του συλληφθέντος έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 23χρονος φοιτητής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση αφότου αποσωληνώθηκε, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Το χρονικό

Tο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου, στη συμβολή των οδών Συγγρού με Εγνατία, έξω από μπαρ, όπου το νεαρό θύμα βρισκόταν με την παρέα του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο φοιτητής δέχθηκε απρόκλητη επίθεση με αφορμή μία απλή ερώτηση που απηύθυνε προς τον 25χρονο, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Μετά την επίθεση, ο παθών μετέβη στο σπίτι του, όπου έπεσε να κοιμηθεί, κάτι το οποίο πιθανολογείται ότι συντέλεσε και στην επιδείνωση της υγείας του.

Όταν ξύπνησε δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και τα λόγια του ήταν ακατάληπτα, οπότε διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ τον υπέβαλαν σε πολύωρο χειρουργείο.

(Πληροφορίες από ΑΠΕ)

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024