Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υπολογίζεται για το Αγρίνιο ο Ανσαριφάρντ

Υπολογίζεται για το Αγρίνιο ο Ανσαριφάρντ

Ο Ιρανός επιθετικός θα ενσωματωθεί από σήμερα (11/2) στις προπονήσεις και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για τον ημιτελικό του Κυπέλλου της Τρίτης (13/2) με τον Παναιτωλικό.

Ο Καρίμ Ανσαριφάντ θα κάνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο Αγρίνιο.

Ο Ιρανός επιθετικός βρίσκεται από χθες (10/2) στα Ιωάννινα, ενώ το βράδυ είχε τετ α τετ με τον Άκη Μάντζιο και γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή.

Μπαίνει για τα καλά στο… κόλπο ο Ανσαριφάρντ

Ο ποδοσφαιριστής θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ έχει αγωνιστικό ρυθμό, από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Ανσαριφάρντ θα πάρει, όπως όλα δείχνουν και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Παναιτωλικό. Δεν θα ξεκινήσει, φυσικά, βασικός, καθώς θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης ο Μορόν, θα περάσει, όμως, σαν αλλαγή, ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αντίθετα, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι στο Αγρίνιο τους Φαμπιάνο και Ζουλ,που δεν έχουν ξεπεράσει, πλήρως, τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024