Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Basket League και στο ξεκίνημα υπήρξε μια σημαντική διακοπή καθώς ένας οπαδός των γηπεδούχων έχασε τις αισθήσεις στα court seats του γηπέδου.
Όπως ήταν λογικό το παιχνίδι σταμάτησε για λίγα λεπτά μέχρι να διαπιστωθεί πως όλα είναι καλά με τον φίλαθλο που ένιωσε αδιαθεσία.
Ευτυχώς βρήκε άμεσα τις αισθήσεις του όμως αποχώρησε με φορείο ώστε να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.
Δείτε το βίντεο:
Το πανό των οπαδών του Άρη με Γκάλη και Πρέλεβιτς
Οι οπαδοί των γηπεδούχων, κατά την έναρξη του αγώνα, ανάρτησαν ένα ιδιαίτερο πανό με σκοπό να… πικάρουν τον μεγάλο τους αντίπαλο.
Σε αυτό απεικονίζεται το γνωστό επεισόδιο που είχε λάβει χώρα, όταν οι δύο ομάδες κυριαρχούσαν στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Νίκο Γκάλη και τον Μπάνε Πρέλεβιτς να έρχονται στα χέρια μετά από μεταξύ τους αγώνα, πάνω στην ένταση της στιγμής.
Η εικόνα που επιλέχθηκε ήταν μια αγκωνιά του «γκάνγκστερ» στον Πρέλεβιτς, ενώ στο πανό αναγραφόταν και η ατάκα: «Εδώ είναι Παλέ». Πάντως, πέρα απ’ όλα αυτά και τις αντιπαλότητες, Γκάλης και Πρέλεβιτς τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Δύο σπουδαίες προσωπικότητες, που έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στο ελληνικό μπάσκετ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.