Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To ασύλληπτο τρίποντο με το οποίο ο Κάρι «ξέρανε» τους Σανς (vid)

To ασύλληπτο τρίποντο με το οποίο ο Κάρι «ξέρανε» τους Σανς (vid)

Εκεί που «έκαιγε» η μπάλα, ο Στεφ Κάρι ανέλαβε την ευθύνη και με απίθανο τρίποντο λίγο πριν την εκπνοή, χάρισε τη νίκη στους Γουόριορς στο ντέρμπι με τους Σανς (113-112).

Οι Γουόριορς πήραν μια μεγάλη νίκη στο φινάλε απέναντι στους Σανς (113-112), με τον… συνήθη ύποπτο Στεφ Κάρι να κάνει τα «μαγικά» του και να ευστοχεί σε τρίποντο 0.7» πριν από την λήξη.

Έχοντας 3.3 δευτερόλεπτα στην διάθεσή τους οι Γουόριορς, ο rookie Μπράντον Ποντζιέμσκι ανέλαβε την επαναφορά και έκανε μια κακή πάσα προς τον Κάρι, με τον άσο των γηπεδούχων να αποφεύγει την άμυνα του Μπιλ, και κάνοντας μια περίτεχνη περιστροφή, εκτέλεσε για να στείλει την μπάλα συστημένη στο δυχτάκι!

Οι Σανς είχαν στην διάθεσή τους 0.7» για την επαναφορά, με την μπάλα να φτάνει στον Ντουράντ, όμως έμεινε στα χέρια του ηγέτη των Σανς με τους Γουόριορς να πανηγυρίζουν μια τεράστια νίκη, με μεγάλο ήρωα της βραδιάς τον Στεφ Κάρι.

Ο ηγέτης των «Πολεμιστών» ήταν ο κορυφαίος του αγώνα έχοντας 30 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον 36χρονο Αμερικανό σταρ να πραγματοποιεί και φέτος μια πολύ παραγωγική σεζόν.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024