Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μάιλι Σάιρους «προέβλεψε» τη νίκη της στα Grammy

Η Μάιλι Σάιρους «προέβλεψε» τη νίκη της στα Grammy

Το απόσπασμα που έχει γίνει viral.

Η Μάιλι Σάιρους είναι δύο φορές νικήτρια Grammy, ενώ το τραγούδι «Flowers» είναι και επίσημα η ηχογράφηση της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, οι θεατές ενθουσιάστηκαν όταν η ποπ τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και έδειξε την εκπληκτική γυμνασμένη σιλουέτα της καθώς ερμήνευε το επιτυχημένο τραγούδι της «Flowers».

Η 31χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε να ασχoλείται με την γυμναστική το 2012 μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου τραγουδιού της Wrecking Ball. Στο παρελθόν είχε δηλώσει πώς η «μεταμόρφωση» στο σώμα της είναι από το Pilates. Η Vivian Yu, Ιδρύτρια του Gym Near Me στην Αυστραλία , μίλησε στην DailyMail αναλύοντας την απίστευτη δύναμη του pilates και τον τρόπο που μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς την εμφάνισή σας.

Εξήγησε: «Το Pilates είναι μια καταπληκτική προπόνηση για ολόκληρο το σώμα, με στόχο τη δύναμη του πυρήνα, την ευελιξία και τον συνολικό μυϊκό τόνο. τραβώντας και κρατώντας κινήσεις που εμπλέκουν το πάνω μέρος του σώματος, όπως τα χέρια», και πρόσθεσε: «Αυτές οι κινήσεις δουλεύουν τους μύες στο χέρι για να χτίσουν δύναμη».

Η «πρόβλεψη» της Σάιρους

Τον γύρο του κόσμου κάνει το απόσπασμα από την σειρά Hanna Montana, όπου η πρωταγωνίστριά της, Μάιλι Σάιρους είχε προβλέψει τη νίκη της στα βραβεία Grammy. Συγκεκριμένα, ο ρόλος που υποδυόταν, η Μάιλι Στιούαρτ, μία μαθήτρια λυκείου την μέρα και international pop star την νύχτα είχε προετοιμάσει την ομιλία αποδοχής ενός βραβείου Grammy για την ίδια ακριβώς κατηγορία στην οποία βραβεύτηκε πριν λίγες μέρες στη φετινή απονομή.

Στο εν λόγω απόσπασμα ακούμε την Μάιλι Σάιρους να μοιράζεται με την κολλητή της Λίλι την ευχαριστήρια ομιλία στην οποία εκφράζει την τιμή της να έχει κερδίσει το Record of the Year Award και να βρίσκεται στην ιδια κατηγορία με σπουδαίους καλλιτέχνες.

Και 13 χρόνια μετά, αυτή τη φορά στην πραγματική της ζωή, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο στα χέρια της για την τεράστια επιτυχία της.

Viral βίντεο:

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024