Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε σε τροχαίο ο μπασίστας των Jamiroquai, Derek Mclntyre

Πέθανε σε τροχαίο ο μπασίστας των Jamiroquai, Derek Mclntyre

Σε φονική καραμπόλα έχασε τη ζωή του στα 66 του χρόνια ο μπασίστας των Jamiroquai, Derek Mclntyre.

Σε τροχαίο στα 66 του χρόνια πέθανε ο μπασίστας των Jamiroquai, Derek Mclntyre, όπως έκανε γνωστό η οικογένειά του την Παρασκευή.

Ο μουσικός, ο οποίος έγινε γνωστός ως μέλος της μπάντας με τον τραγουδιστή Jay Kay, πέθανε σε τροχαίο μετά από καραμπόλα πέντε αυτοκίνητων στο Bushey του Hertfordshire, στις 2 Φεβρουαρίου.

Ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος μουσικός

«Ο πατέρας μας Derrick Mclntyre, ήταν ένας περήφανος πατέρας, σύζυγος, αδερφός, θείος, παππούς και φίλος. Είχε πάθος για τη μουσική, παίζοντας μπάσο για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και ευλογούσε με το groovy μπάσο του ανθρώπους όπως οι Jamiroquai, Roy Ayers, Beverley Knight και πολλοί άλλοι.

Ο μπαμπάς μας ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος που επηρέασε πολλούς που ήρθαν σε επαφή μαζί οτυ, εμπνέοντας και ενθαρρύνοντας σε κάθε ευκαιρία που μπορούσε.

Καμία λέξη δεν μπορεί να συνοψίσει πόσο ξεχωριστός ήταν ο μπαμπάς μας για όλους μας – όχι μόνο μέσα στους ατομικούς μας δεσμούς, αλλά συνολικά. Θα μας λείπει για πάντα η αγάπη, το χιούμορ και η παρουσία του και θα συνεχίσουμε να σκορπίζουμε το φως του. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά» σημειώνει χαρακτηριστικά η οικογένειά του.

«Ήταν χαρά να έχουμε συνεργαστεί»

«Με μεγάλη λύπη ακούω τα θλιβερά νέα του θανάτου του Derrick Mclntyre. Ήταν χαρά να έχουμε συνεργαστεί. Ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος μουσικός. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους συναδέλφους του μουσικούς που δούλεψαν μαζί του. Σε σκέφτομαι στη μεγάλη συναυλία στον ουρανό» σημείωσε ο συνάδελφός του Jay.

Ο Derrick εντάχθηκε στο συγκρότημα το 1994 και άρχισε να εργάζεται στο δεύτερο άλμπουμ «The Return of the Space Cowboy», στο οποίο έπαιζε ντραμς και έφτασε στο νούμερο 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ηχογράφησε έξι ακόμη άλμπουμ με το συγκρότημα, παίζοντας ντραμς και μπάσο, συμπεριλαμβανομένου του Dynamite του 2005.

Έκανε περιοδείες με τους Roy Ayers, The Jazz Crusaders και Cliff Richard, ενώ συνεργάστηκε και με τους Beverly Knight, Will Young, Emily Sande και John Newman.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατό του και αναζητά περισσότερες πληροφορίες για το μοιραίο τροχαίο.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024