Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιουκάστλ 2-3: Κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιουκάστλ 2-3: Κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Νιούκαστλ επικράτησε της Νότιγχαμ με 3-2, για την 24η αγωνιστική της Premier League.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πέντε τέρματα, η Νιουκάστλ κατάφερε να περάσει από το «City Ground», επικρατώντας με σκορ 3-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League.

Με το «τρίποντο» αυτό οι «καρακάξες» μπόρεσαν να ανέβουν στους 36 πόντους και να διατηρήσουν τις λιγοστές ελπίδες τους για την πεντάδα, ενώ οι «κόκκινοι» έμειναν στους 21 πόντους και την 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Νότιγχαμ είχε τις ευκαιρίες της και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρώτο ημίχρονο είχε «φρενήρη» ρυθμό με τη Νιουκάστλ να είναι εκείνη που άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0 με δράστη τον Μπρούνο Γκιμαράες στο 10′. Η απάντηση της Νότιγχαμ ήταν άμεση με τον Άντονι Ελάνγκα στο 26ο λεπτό της συνάντησης να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 43′ Φαμπιάν Σερ έβαλε ξανά μπροστά τις «καρακάξες», όμως πριν κλείσει το 45λεπτο ο Καλούμ Χάντσον-Οντόι έκανε το 2-2 στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια στην ισοπαλία.

Στο δεύτερο μέρος η Νιουκάστλ ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Νότιγχαμ έμοιαζε πιο επικίνδυνη όταν έβγαινε μπροστά και έβρισκε χώρους. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με τον Μπρούνο Γκιμαράες να σκοράρει το δεύτερό του τέρμα στο 66′ κάνοντας το 3-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για να βρουν ακόμα ένα γκολ ισοφάρισης, όμως δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι «καρακάξες» πήραν τους τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Σελς, Νιακατέ, Ουίλιαμς, Ταβάρες, Μουρίγιο, Γκιμπς Γουάιτ, Γέιτς (75’ Ρέινα), Ντομίνγκες (79’ Ντανίλο), Αβονίγι (68’ Οριγκί), Χάντσον Οντόι, Ελάνγκα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Τρίπιερ, Σερ, Μπερν, Μπότμαν, Αλμιρόν (60’ Μπαρνς), Γκιμαράες, Λόνγκσταφ, Μάιλι (81’ Λιβραμέντο), Γουίλσον, Γκόρντον (90+2′ Κραφτ).

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024