Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: «Όρμηξαν πάνω του 20 άτομα» λέει η μητέρα του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε στα ΕΠΑΛ

Θεσσαλονίκη: «Όρμηξαν πάνω του 20 άτομα» λέει η μητέρα του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε στα ΕΠΑΛ

«Με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα κι άρχισα να χάνομαι» της είπε ο γιος της, ο οποίος νοσηλεύτηκε με κρανιογκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα στα πλευρά

Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά ζώντας τον εφιάλτη της βίας στον διάδρομο του σχολείου, με τους συμμαθητές του να τον έχουν περικυκλώσει με άγριες διαθέσεις.

Λίγο προτού χτυπήσει το κουδούνι για να μπουν στην τάξη, ένας από τους συμμαθητές του κράτησε τον 17χρονο για να μη φύγει κι άλλοι 15 ή 20, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τον χτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα.

«Υπήρξαν σπρωξίματα στην αρχή, δεν ξέρουμε αν ήταν εσκεμμένα, αλλά κατέληξαν 20 άτομα να ορμούν πάνω στον γιο μου» λέει η μητέρα του 17χρονου

Η μητέρα του 17χρονου, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» του MEGA και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σχεδόν είκοσι άτομα όρμηξαν επάνω στο παιδί της επειδή τους ρώτησε γιατί τον έσπρωχναν.

«Εν ώρα διαλείμματος μέσα στον διάδρομο του σχολείου γύρω στις 12 παρά 10 πριν χτυπήσει το κουδούνι πέρασε από εκεί το παιδί μου, αυτή η παρέα σπρωχνότανε, σπρώξανε και το παιδί μου καταλάθος; εσκεμμένα; για πλάκα; δεν μπορούμε να τ ξέρουμε αυτό. Ο γιος μου ζήτησε το λόγο, πιαστήκανε στα χέρια και ορμήξανε γύρω στα 15 – 20 άτομα. Απ’ ότι ξέρω τους 5 τους συλλάβανε, τους άλλους δεν τους έχουν βρει».

Για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της, η μητέρα δήλωσε ότι ο 17χρονος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κρανιογκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα στα πλευρά.

Η ίδια η περιγραφή του 17χρονου στην μητέρα είναι σοκαριστική. «Με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα κι άρχισα να χάνομαι» της είπε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταγγελία για επίθεση σε βάρος νεαρού στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε (5) εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για τέσσερις 17χρονους ημεδαπούς κι έναν 18χρονο ημεδαπό, οι οποίοι μεσημβρινές ώρες της (07-02-2024), ευρισκόμενοι σε χώρους σχολικού συγκροτήματος, σε περιοχή του Λαγκαδά, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας σε βάρος 18χρονου συμμαθητή τους.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες (08-02-2024), μετά από σχετική ενημέρωση των κ.κ. Εισαγγελέων Ανηλίκων και Ποινικής Δίωξης, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, η οποία θα υποβληθεί αρμοδίως».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024