Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Γλύκας: «Δεν φαίνεται επαγγελματικό το χτύπημα - Θα εξιχνιαστεί πιο εύκολα»

Γιάννης Γλύκας: «Δεν φαίνεται επαγγελματικό το χτύπημα – Θα εξιχνιαστεί πιο εύκολα»

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, σε αντίθεση με υποθέσεις που παίρνει χρόνια να εξιχνιαστούν, αυτή δεν φαίνεται ανάλογα οργανωμένη

Το μαφιόζικο χτύπημα στη Μάνδρα δεν φαίνεται ιδιαίτερα επαγγελματικό και οργανωμένο, λέει ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Γλύκας προσθέτοντας ότι ως εκ τούτου θα εξιχνιαστεί πιο εύκολα.

«Δεν φαίνεται επαγγελματικό το ζήτημα, παρ’ όλα αυτά είναι πολύ σημαντικό να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας» σημείωσε μιλώντας στο «Mega Σαββατοκύριακο».

«Έχουμε πολλά εγκλήματα που έχουν να κάνουν με συμβόλαια θανάτου και δεν έχουν εξιχνιαστεί. Υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να πάρουν χρόνια μέχρι να εξιχνιαστούν. Αυτή όμως πιστεύω πως θα εξιχνιαστεί πιο εύκολα από τις άλλες».

«Χαρογράφησαν την περιοχή»

Το άγριο έγκλημα έγινε μόλις 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του θύματος, ενώ οι εγκληματίες γάζωσαν το όχημα με τουλάχιστον 15 σφαίρες.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας προκύπτει ότι οι δράστες είχαν προχωρήσει στην χαρτογράφηση περιοχής κι είχαν διαλέξει χωματόδρομους για το δρομολόγιο διαφυγής τους μέσα από το βουνό μετά την διάπραξη της δολοφονίας.

Όσον αφορά τον οδηγό της μοτοσικλέτας φαίνεται ότι είναι έμπειρος με ικανότητα να οδηγεί μοτοσυκλέτα βράδυ και σε τέτοιους δρόμους. Επίσης φαίνεται ότι κινήθηκε σε σημεία που δεν υπάρχουν κάμερες.

Η συνολική διάρκεια της εκτέλεσης του επιχειρηματία στην Μάνδρα ήταν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα οι δράστες πριν φύγουν από το σημείο της εκτέλεσης εξαφάνισαν τα ίχνη τους, πετώντας το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήσαν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024