Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατηγορεί ακόμα την Τζούλια Ρόμπερτς - Μια ζωή κόλαση και αυτοκτονία στα 37 για την αδερφή της

Κατηγορεί ακόμα την Τζούλια Ρόμπερτς – Μια ζωή κόλαση και αυτοκτονία στα 37 για την αδερφή της

Ο αρραβωνιαστικός της αδερφής της Τζούλια Ρόμπερτς εξακολουθεί να κατηγορεί την ηθοποιό για την αυτοκτονία της Nancy Motes.

Ήταν πριν από δέκα χρόνια που η αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς, Nancy Motes, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Ο αρραβωνιαστικός της John Dilbeck εξακολουθεί να κατηγορεί τη σταρ του Χόλιγουντ που «άφησε μια τρύπα στην ψυχή του».

Η Nancy Motes αυτοκτόνησε αφού πήρε υπερβολική δόση χαπιών και πνίγηκε στο μπάνιο της στις 9 Φεβρουαρίου 2014. Ήταν μόλις 37 ετών. Στο σημείωμα των 13 σελίδων για την αυτοκτονία της περιέγραφε πως η διάσημη, μεγαλύτερη ετεροθαλής αδερφή της είχε κάνει τη ζωή της κόλαση.

Η Τζούλια Ρόμπερτς όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον θάνατο της Nancy Motes και επέλεξε να δημοσιοποιήσει το μέρος του σημειώματος της Nancy, το οποίο απευθυνόταν μόνο στην ίδια και την αείμνηση μητέρα τους Betty.

Ο αρραβωνιαστικός της Nancy, John Dilbeck, εξακολουθεί να ζει στο ίδιο διαμέρισμα στη Σάντα Μόνικα, σημειώνοντας πως αισθάνεται σαν να έχει παγιδευτεί σε κώμα. «Η ζωή σταμάτησε, όλος ο κόσμος διαλύθηκε μετά τον θάνατό της. Δεν συνήλθα ποτέ. Ξέρεις, δεν είχα ποτέ άλλη σοβαρή σχέση.

Ακόμα και δέκα χρόνια μετά είμαι συντετριμμένος. Η Nancy ήταν όλος μου ο κόσμος. Απλώς νιώθω τόσο άδειος και ημιτελής χωρίς αυτήν. Λένε ότι είσαι πραγματικά τυχερός αν βρεις ποτέ μια αδερφή ψυχή σε μια ζωή και ίσως ήταν αυτό.

Προσπαθώ ακόμα να είμαι αισιόδοξος, αλλά εδώ είμαστε μια δεκαετία αργότερα. Δεν έχει τόσο μεγάλη αίσθηση, μοιάζει με θαμπάδα. Από τη στιγμή που πέθανε η Nancy, τα κομμάτια μου δεν ενώθηκαν ποτέ ξανά. Ποτέ δεν βρήκα άλλη λύση. Η ζωή μου καταστράφηκε γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν το μέλλον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στη MailOnline.

Η Nancy Motes ισχυρίστηκε πως η Τζούλια Ρόμπερτς και η άλλη ετεροθαλής αδερφή της Lisa της έκαναν τη ζωή δυστυχισμένη για πάνω από 20 χρόνια. Υπέρβαρη και καταθλιπτική, η Nancy ένιωθε πως δεν είχε τίποτα άλλο για να ζήσει.

Η Τζούλια Ρόμπερτς με την αείμνηστη αδερφή της Nancy Motes

Η Τζούλια Ρόμπερτς με την αείμνηστη αδερφή της Nancy Motes

Στο συγκλονιστικό χειρόγραφο σημείωμα αυτοκτονίας, η Nancy Motes σημείωνε ότι η κακοποίηση ήταν τόσο άσχημη που «ξέσπασα σε κλάματα επειδή ξυπνάω». «Η μητέρα μου Betty και τα λεγόμενα αδέρφια μου δεν έχουν τίποτα εκτός από τη μνήμη ότι είναι αυτοί που με οδήγησαν στη βαθύτερη κατάθλιψη που έχω περάσει ποτέ».

Το χειρόγραφο σημείωμα της Nancy Motes

Το χειρόγραφο σημείωμα της Nancy Motes

Αυτό ήταν το μέρος της επιστολής που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το έγραψε σε τρία μέρη. Ένα απευθυνόμενο στον Dilbeck, ένα άλλο σε όλους και το τελευταίο μέρος στην Τζούλια Ρόμπερτς και τη μητέρα τους, το οποίο η Τζούλια Ρόμπερτς έχει κρατήσει απόρρητο.

Ο Dilbeck πιστεύει πως η απόφασή της να το κάνει δεν είναι από κανένα σεβασμό στη Nancy, καθώς του είπαν για το περιεχόμενο της επιστολής από την αστυνομία που ερευνούσε την υπόθεση.

«Βασάνιζε τη Nancy σε όλη της τη ζωή»

Εξακολουθεί να αισθάνεται θυμωμένος. «Το σημείωμα καθιστά πολύ σαφές πόσο φρικτά και άθλια η Τζούλια Ρόμπερτς βασάνιζε τη Nancy σε όλη της τη ζωή. Έδειχνε την απελπισία που ένιωθε η Nancy. Είναι τόσο σπαρακτιτικό» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Ο καθένας θα μπορούσε να δει γιατί κάποιος στη θέση της Nancy είχε σπρωχτεί τόσο μακριά που ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από το μαρτύριό της ήταν να αυτοκτονήσει. Αυτό πίστευε ξεκάθαρα η Nancy.

Έφυγαν τόσοι πολλοί άνθρωποι, τα ταξικά αστέρα, περίμενα να πέσει η Τζούλια, ένιωσα ότι ήταν θέμα χρόνου. Αλλά τώρα αυτή η ιστορία επισκιάζεται από άλλα σκανδαλώδη γεγονότα τα οποία φαίνεται να συμβαίνουν σε εβδομαδιαία βάση, απλώς προχωράμε στο επόμενο σκάνδαλο» υπογραμμίζει ο Dilbeck.

«Ακόμα νιώθω αγανάκτηση, θυμό. Η πληγή δεν φεύγει, δεν επουλώνεται. Δεν μπορώ καν να συγχωρήσω την Τζούλια Ρόμπερτς για όλα αυτά που έχει κάνει, γιατί ζει σε μια φούσκα φαντασίας, όπου απλώς θα αρνιόταν τα πάντα» συμπληρώνει.

«H Nancy αποτυπώθηκε σαν κάποιο είδος τοξικομανή που πέθανε από υπερβολική δόση, κάτι που όπως φαίνεται δεν συνέβη ποτέ. Το συνταγογραφούμενο φάρμακο χρησιμοποιήθηκε από τη Nancy ως μέσο για την επίτευξη ενός σκοπού. Η Τζούλια την οδήγησε στη βαθύτερη κατάθλιψη.

Εκείνη την εποχή η Τζούλια Ρόμπερτς ήταν η αγαπημένη της Αμερικής. Πιστεύω ότι έχει πραγματικά κακό κάρμα. Πρέπει να πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο το κάρμα πρέπει να πάρει αυτή τη γυναίκα. Είναι απολύτως άθλια» καταλήγει.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024