Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει ροτέισον στο αυριανό (10/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου (13/2) με τον Παναιτωλικό
Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (10/2) εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους βασικούς, ενόψει του πρώτου ημιτελικού (13/2) του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.
Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μάντζιος
Ο Φατόρε θα αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής τον Οντουμπάζιο, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Ακόμα, ο Ρόουζ θα πάρει τη θέση ενός εκ των Βέλεθ ή Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και ο Ντουκουρέ ενός εκ των Βερστράτε ή Τζούρασεκ στα χαφ.
Ακόμα, ο Παναγίδης αναμένεται να ξεκινήσει αντί του Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Μπένετ αντί του Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Σαμόρα έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης, αντί του Μορόν.
Ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν απευθείας στο Αγρίνιο από τα Ιωάννινα και αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.