Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα πλάνα του Μάντζιου για τους «Ζωσιμάδες»

Τα πλάνα του Μάντζιου για τους «Ζωσιμάδες»

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει ροτέισον στο αυριανό (10/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου (13/2) με τον Παναιτωλικό

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (10/2) εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους βασικούς, ενόψει του πρώτου ημιτελικού (13/2) του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μάντζιος

Ο Φατόρε θα αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής τον Οντουμπάζιο, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Ακόμα, ο Ρόουζ θα πάρει τη θέση ενός εκ των Βέλεθ ή Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και ο Ντουκουρέ ενός εκ των Βερστράτε ή Τζούρασεκ στα χαφ.

Ακόμα, ο Παναγίδης αναμένεται να ξεκινήσει αντί του Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Μπένετ αντί του Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Σαμόρα έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης, αντί του Μορόν.

Ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν απευθείας στο Αγρίνιο από τα Ιωάννινα και αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024