Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσύ πού πήγες για να επισκευάσεις τη συσκευή σου;

Εσύ πού πήγες για να επισκευάσεις τη συσκευή σου;

Η στρατηγική συνεργασία των Public με τα iRepair έχει ήδη αποδώσει καρπούς.

Τα τελευταία χρόνια για ό,τι και αν έχω χρειαστεί για το κινητό μου, έχω πάει στα iRepair. Μάλιστα, το περίεργο είναι ότι σε κουβέντες με φίλους και συναδέλφους, κάθε φορά που η συζήτηση αφορούσε βλάβη κινητού, tablet ή laptop, αυτός ο προορισμός ήταν συνώνυμο της επισκευής. Οπότε, δεν μου προκάλεσε καμία εντύπωση η είδηση ότι η ενσωμάτωση αυτής της γνωστής αλυσίδας επισκευής συσκευών τεχνολογίας μέσα στα Public οδήγησε σε 50% αύξηση των επισκευών εκτός εγγύησης, τον προηγούμενο χρόνο. Βέβαια, τα νούμερα πάντα εντυπωσιάζουν και το γεγονός ότι, μέσα στο 2023, πραγματοποιήθηκαν 84.000 επισκευές με τους πελάτες να δηλώνουν φουλ ικανοποιημένοι και με το 80% των smartphones να επισκευάζονται αυθημερόν, είναι κάτι άξιο προσοχής.

Επομένως, αυτή η στρατηγική συνεργασία των Public με τα iRepair έχει πάει πολύ καλά, κάτι που φαίνεται στην πράξη με την αύξηση στην προτίμηση των πελατών να επιλέγουν αυτήν την αλυσίδα σε Ελλάδα και Κύπρο για την επισκευή των συσκευών τους.

Service Συσκευών: Τι δείχνουν οι αριθμοί
Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που μάθαμε είναι τα εξής: Το 50% των επισκευών smartphone των Ελλήνων σχετίζονται με σπασμένες ή ραγισμένες οθόνες και το 30% των επισκευών smartphone αφορούν τη μητρική πλακέτα με βλάβη από νερό. Τα περισσότερα ατυχήματα smartphone συμβαίνουν μέσα στους τρεις πρώτους μήνες, με το σπάσιμο οθόνης να είναι ο πρώτος λόγος επίσκεψης του ιδιοκτήτη τους στα iRepair σημεία, εντός του δικτύου Public.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ενώ τα παλαιότερα κινητά δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο της απροσεξίας μας, εμφανίζουν άλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα, οι συσκευές άνω των δύο ετών έχουν διπλάσιες πιθανότητες να παρουσιάσουν hardware αστοχίες σε σύγκριση με νεότερα μοντέλα, όπως και  προβλήματα που σχετίζονται με τις μπαταρίες που αντιπροσωπεύουν περίπου το 15% των επισκευών smartphone. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα όπως γρήγορη αποστράγγιση της μπαταρίας έως την αδυναμία συγκράτησης της φόρτισης, ξέρετε λοιπόν που να απευθυνθείτε. Γιατί αν προσπαθήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας τη συσκευή, πιθανότατα να δημιουργήσετε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Για αυτό να ακούτε τους ειδικούς, είναι 140 iRepair Experts μέσα στα καταστήματα Public, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και μην γίνεται ένας από το 20% των χρηστών smartphone που προσπαθούν να επισκευάσουν μόνοι τους τη συσκευή τους (aka DIY service).

35 σημεία service iRepair εντός των καταστημάτων Public στη διάθεσή σου!
Οπότε, πού καταλήγουμε; Αν έχετε το οποιοδήποτε πρόβλημα, σε οποιαδήποτε συσκευή σας μπορείτε να πάτε σε ένα από τα 35 σημεία service iRepair εντός των καταστημάτων Public. Εκεί οι iRepair Experts θα σας καλύψουν όλες τις ανάγκες για smartphone, tablet, laptop και desktop συσκευές, γλιτώνοντάς σας χρόνο και ταλαιπωρία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024