Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για 7η μέρα στους δρόμους οι αγρότες στο Αίγιο, διαμαρτυρίες και στο Αγρίνιο - Έκλεισαν τις Εθνικές Οδούς

Για 7η μέρα στους δρόμους οι αγρότες στο Αίγιο, διαμαρτυρίες και στο Αγρίνιο – Έκλεισαν τις Εθνικές Οδούς

Απέκλεισαν τους κύριους οδικούς άξονες την βόρειας Πελοποννήσου - Από την Ολυμπία Οδό και τον αυτοκινητόδρομο της Πατρών-Κορίνθου έως και την Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων

Ανυποχώρητοι είναι οι αγρότες ως προς τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους, οι οποίοι και σήμερα προχώρησαν σε κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα, αλλού πιο δυναμικά και αλλού συμβολικά.

Πού έκλεισαν οι δρόμοι

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα Πέμπτη (08/02) οι αγρότες διαμαρτυρήθηκαν και στο Αίγιο, και συγκεκριμένα στη γέφυρα του Σελινούντα, για 7η συνεχόμενη ημέρα, ενώ οι αγρότες απέκλεισαν την Ολυμπία Οδό στο ρεύμα προς Πάτρα.

Ύστερα από τη σημερινή τους κινητοποίηση στη γέφυρα Σελινούντα, οι αγρότες του Αιγίου συγκεντρώθηκαν στο μπλόκο της Παλαιάς Εθνικής Οδού και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στον αυτοκινητόδρομο της Πατρών – Κορίνθου, χωρίς να υπάρξουν εντάσεις.

Παράλληλα, οι αγρότες προχώρησαν και στην Κάτω Αχαΐα με τη σειρά τους σε κινητοποίηση, μέσα σε ήπιων τόνων κλίμα, δίχως κάποια ένταση.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις μεσημεριανές ώρες σήμερα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο Αγρίνιο, σημειώθηκαν ολιγόωροι αποκλεισμοί, με τους εκπροσώπους των αγροτών να εκφράζουν ανοιχτά πως δεν επιθυμούν και δεν θα προκαλέσουν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Προετοιμασίες για μεγάλη κινητοποίηση στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Να αναφερθεί, πως προς το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται μεγάλη κινητοποίηση στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agriniopress.gr, αγροτοσυνδικαλιστές απο τις κοινότητες της Παραχελωίτιδας, της  Τριχωνίδας, του Αιγίου, της Πάτρας και αλλού, βρίσκονται σε επαφή  και ήδη οργανώνουν την εξόρμησή τους στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, προκειμένουν να κλιμακώσουν την πίεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκοπεύουν να ανοίξουν τα διόδια για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να υπάρχει ελεύθερη διέλευση για τα οχήματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024