Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαβορί ο Κόντε για τη θέση του Πιόλι, εναλλακτική ο Πότερ

Φαβορί ο Κόντε για τη θέση του Πιόλι, εναλλακτική ο Πότερ

Η διοίκηση της Μίλαν έχει αποφασίσει να λύσει το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Στέφανο Πιόλι και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ είναι σ’ επαφές με τον Αντόνιο Κόντε.

Η διοίκηση της Μίλαν έχει αποφασίσει να λύσει το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Στέφανο Πιόλι και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ είναι σ’ επαφές με τον Αντόνιο Κόντε.

Παρά το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» έχουν ανανεώσει εδώ και μήνες το συμβόλαιο του Πιόλι έως το καλοκαίρι του 2025, η μέτρια φετινή πορεία της ομάδας οδήγησε τη διοίκηση στη συγκεκριμένη απόφαση.

Τι λένε στην Ιταλία

Τα σχετικά ρεπορτάζ επιμένουν πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Κόντε, ώστε να επιστρέψει έπειτα από τρία χρόνια στο Μιλάνο, προκειμένου για να αναλάβει αυτή τη φορά τα ηνία των «ροσονέρι», έπειτα από μία διετία στην Ιντερ (2019-2021).

Η προϋπηρεσία του, όμως, στη «μισητή» Ιντερ έχει προκαλέσει την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών και αν αυτή κλιμακωθεί, τότε η Μίλαν θα στραφεί στην περίπτωση του Αγγλου κόουτς, Γκρέιαμ Πότερ, που παραμένει χωρίς δουλειά μετά την απόλυση του από την Τσέλσι.

Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με Γιόβιτς

Η Μίλαν έκανε την ανατροπή κόντρα στην Φροζινόνε στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, με τους ροσονέρι να παίρνουν την νίκη (3-2) χάρις στο γκολ που πέτυχα ο Λο΄θκα Γιόβιτς στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και από τον Δεκέμβριο έχει χαρίσει σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι, με τα γκολ που έχει σημειώσει. Ο 26χρονος διεθνής άσος μπορεί να μην είναι βασικός στην ομάδα του Μιλάνο, ωστόσο έχει εξελιχθεί σε game-changer, σκοράροντας κάθε φορά που περνάει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιόβιτς, μάλιστα είναι ο πιο συχνός σκόρερ, αφού βρίσκει δίχτυα ανά 103 λεπτά. Παράλληλα, είναι ο πιο αποτελεσματικός παίκτης της Μίλαν σε αυτή τη μέτρηση, δεδομένου ότι ο Oλιβιέ Ζιρού σκοράρει κάθε 170′, ο Nόα Οκαφόρ κάθε 119′, ο Κρίστιαν Πούλισικ κάθε 300′ και ο Ραφαέλ Λεάο κάθε 342′. Συνολικά, ο πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχει αγωνιστεί σε 19 αγώνες, με απολογισμό 7 γκολ και 1 ασίστ.

Η διοίκηση της Μίλαν είναι ικανοποιημένη από την απόδοση του Γιόβιτς και είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, αφού το υπάρχον λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως, αναφέρει η Gazzetta dello sport, οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει συζητήσεις προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία και όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος επιθετικός θα μείνει στο Σαν Σίρο και την νέα χρονιά.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024