Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίχαλακ: «Είμαι σε καλή κατάσταση, θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Μίχαλακ: «Είμαι σε καλή κατάσταση, θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Ο Μίχαλ Μίχαλακ ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Δικεφάλου και μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα ασπρόυμαρα.

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και σήμερα, από νωρίς το πρωί, ο Μίχαλ Μίχαλακ ξεκίνησε την διαδικασία ενσωμάτωσής του στον ΠΑΟΚ.

Ιατρικές εξετάσεις, πρώτη επίσκεψη στο PAOK Sports Arena και μία πρώτη συνάντηση με τον Φώτη Τακιανό.

«Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και για την πρόσκληση που έχω να συμμετέχω σε ένα πρωτάθλημα όπως το Ελληνικό», σχολίασε ο διεθνής Πολωνός γκαρντ και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα.. «Έτσι γίνεται στη διάρκεια της σεζόν. Πρέπει όλα να γίνουν γρήγορα. Να λύσεις άμεσα όλα τα θέματα που έχεις και να είσαι έτοιμος να παίξεις. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Θεωρώ ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν άμεσα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Ο Μίχαλ Μίχαλακ επέλεξε τον αριθμό “23” και με αυτόν θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ mateco, όπως άλλωστε συνέβη και στην προηγούμενή του ομάδα. Το γεγονός ότι ήταν σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, τον καθιστά άμεσα διαθέσιμο για τον κόουτς Τακιανό και όπως υποστηρίζει ο ίδιος… «φυσικά και είμαι έτοιμος. Είμαι σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι είχα καλή σεζόν στην Πολωνία, αισθάνομαι καλά σωματικά και πνευματικά. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και αυτό είναι κάτι που μπορώ να το αποδείξω στο γήπεδο».

Από σήμερα ο Μίχαλ Μίχαλακ ξεκινά ταχύρυθμα μαθήματα για να μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κλίμα της ομάδας, ωστόσο, φαίνεται να γνωρίζει αρκετά καλά που έρχεται.

«Υπάρχουν παίκτες από την Πολωνία τους οποίους γνωρίζω, έχουν περάσει από την Ελλάδα κι έχουμε μιλήσει. Ξέρω ότι είναι πολύ δυνατό το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω. Δεν υπάρχουν άλλωστε και τα περιθώρια για κάτι διαφορετικό», είπες σχετικά με την Stoiximan Basket League και αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ τόνισε: «γνωρίζω αρκετά πράγματα και για τον ΠΑΟΚ. Έχω δει τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, ξέρω ότι έχουν γίνει αλλαγές στο ρόστερ, αλλά νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο στο πρωτάθλημα και θα παλέψουμε για το καλύτερο στο Κύπελλο. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με σπουδαία ιστορία και αυτός είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024