Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στους Μιλγουόκι Μπακς (pic)

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στους Μιλγουόκι Μπακς (pic)

Οι Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν τον Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από τον Ολυμπιακό.

Στο… πάρτι στης trade deadline του ΝΒΑ μπήκαν και οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι αποφάσισαν να αποκτήσουν τον Πάτρικ Μπέβερλι από τους Σίξερς.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα στείλει στο σύνολο της Φιλαδέλφεια τον Καμ Πέιν και ένα πικ δεύτερου γύρου από το ντραφτ του 2027.

Τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα «ελάφια» όλον αυτόν τον καιρό, μετά τη φυγή του Τζρου Χόλιντεϊ, ανάγκασαν τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρήσουν στην απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που είναι γνωστός για τις αμυντικές του ικανότητες. Ο Πάτρικ Μπέβερλι έχει αγωνιστεί συνολικά 640 παιχνίδια στο ΝΒΑ με Ρόκετς, Κλίπερς, Τίμπεργουλβς, Μπουλς και Σίξερς, έχοντας 8,4 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Στους Μπρούκλιν Νετς ο Ντένις Σρέντερ

Οι Μπρούκλιν Νετς θα είναι ο έβδομος σταθμός της καριέρας του Ντένις Σρέντερ, καθώς οι Τορόντο Ράπτορς τον αντάλλαξαν μαζί με τον Θαντ Γιανγκ για τον Σπένσερ Ντίνγουιντι και τον Ντένις Σμιθ Τζούνιορ λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η Trade Deadline.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γερμανία, ο οποίος απασχόλησε και τους Μπακς, φέτος έχει 13.7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ ανά 30.6 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο από την ημέρα που οι Ράπτορς πήραν τον Ιμάνουελ Κουίκλι από τους Νικς, τον έβαλαν σε ρόλο αναπληρωματικού.

Αυτό το γεγονός δυσαρέστησε τον Γερμανό γκαρντ, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα δήλωνε ότι θα ήθελε να αλλάξει περιβάλλον για να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Φέτος έχει συμβόλαιο 12.4 εκατομμύρια δολάρια και του χρόνου έχει λαμβάνειν 13 εκατομμύρια. Σε ό,τι αφορά τον Ντινγουίντι, το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2023/24 είναι στα 18.8 εκατομμύρια και τη φετινή σεζόν είχε 12.6 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 6 ασίστ ανά 30.7 λεπτά σε 48 αγώνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024