Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με «κάρτα δημότη» οι αγορές στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού

Με «κάρτα δημότη» οι αγορές στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Κίνητρο σε δημότες και επιχειρήσεις δίνει η Δημοτική Αρχή Παπάγου - Χολαργού

Η επανεκκίνηση του σημαντικού θεσμού της «Κάρτας Δημότη» στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού είναι γεγονός και ήδη περισσότερες από 80 επιχειρήσεις παροχής αγαθών και υπηρεσιών έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και πραγματοποιούν εκπτώσεις – προσφορές για τους κατόχους της Κάρτας.

«Η Κάρτα Δημότη εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και των δημοτών μας. Είναι πρωταρχικής αξίας για εμάς να μεγιστοποιούμε το όφελος της τοπικής μας κοινωνίας, μέσα από πολλαπλές δράσεις συνδυαστικής ενδυνάμωσης επιχειρηματιών και πολιτών. Αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, όπου η αύξηση των τιμών σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες έχουν πάρει την ανηφόρα, αλλά και τις ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων οι οποίες πλήττονται και αυτές από τις ανατιμήσεις των πρώτων υλών, καθιερώσαμε την κάρτα δημότη με στόχο να ενισχύσουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας τους πολίτες και τις επιχειρήσεις» δηλώνει ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.

Προς ενίσχυση πολιτών και επιχειρήσεων

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού έχοντας γνώση των δυσκολιών για πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στο κύμα ακρίβειας που πλήττει την χώρας μας, αποκλείοντας εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών από την απρόσκοπτη πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες προσθέτει: «Η συμμετοχή είναι φυσικά προαιρετική και ζητώ από όλους να αγκαλιάσουν το πρόγραμμα αυτό. Δεσμευόμαστε ότι, όπως και όπου μπορούμε θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της ελληνικής κοινωνίας να σταθεί όρθια στις έντονες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Έχοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη της Τοπικής Αγοράς, συγκροτήθηκε Ομάδας Εργασίας για την Εύρυθμη Λειτουργία του προγράμματος «Η ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ», με σκοπό τη διαρκή ανάπτυξη της Κάρτας και τη διοργάνωση δράσεων στήριξης των επιχειρήσεων της πόλης μας».

Μια πρωτοβουλία καλής πρακτικής που ήδη έχει αποσπάσει την θετική ανταπόκριση της κοινωνίας του Παπάγου – Χολαργού.

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024